1
174974
Gość
Tak.Ale dzień wcześniej mogę? zazwyczaj biorę leki rano, więc chyba po 24h nie powinno to mocno wpłynąć na badanie, co?
A 24h przed pobraniem chodzi tylko o stymulację sutków przy prolaktynie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.Ale dzień wcześniej mogę? zazwyczaj biorę leki rano, więc chyba po 24h nie powinno to mocno wpłynąć na badanie, co?
No to na spokojnie.Tak.Chodzi o dzień kiedy będziesz miała pobieraną krew.
A 24h przed pobraniem chodzi tylko o stymulację sutków przy prolaktynie.![]()
Pewnie, że lepiej zrobić takie badania.No to na spokojnie.
To teraz nie pozostaje mi nic innego, jak czekać do jutra i pogadać na spokojnie z ginką o badaniach. Niby 4cs to niewiele, jeśli chodzi o starania o dziecko i w porównaniu z niektórymi z Was, ale chyba wiedzieć o sobie nie zaszkodzi wcześniej, zwłaszcza, że my z M. już po 30-tce i szkoda czasu na czekanie, prawda?
Powiem ci tak, ja dopiero zaczne robic wszystkie badania i bardzo zaluje ze nie zaczelismy robic tego wcześniej. Wiec wedlug mnie lepiej zbadać za wczasu, wiadomo nie przesadzac ze wszystkim ale jednak jak cos wyjdzie nie tak to lepiej wiedziec wczesniej [emoji6]No to na spokojnie.
To teraz nie pozostaje mi nic innego, jak czekać do jutra i pogadać na spokojnie z ginką o badaniach. Niby 4cs to niewiele, jeśli chodzi o starania o dziecko i w porównaniu z niektórymi z Was, ale chyba wiedzieć o sobie nie zaszkodzi wcześniej, zwłaszcza, że my z M. już po 30-tce i szkoda czasu na czekanie, prawda?
Lepiej leć na betę.Zobacz załącznik 897507
Jeśli mogę spytac co myślicie?
Lepiej leć na betę.Wygląda obiecująco ale te testy już nie raz pokazały mi fałszywą kreskę.
![]()
Lepiej leć na betę.Wygląda obiecująco ale te testy już nie raz pokazały mi fałszywą kreskę.
![]()
Kreskę drugą widać, ale tak jak mówi @Migdalove ja bym poszła dla pewności na betę. Trzymam mocno kciuki i mam nadzieję, że wrócisz z pozytywnym wynikiem.Zobacz załącznik 897507
Jeśli mogę spytac co myślicie?