1
174974
Gość
Kurcze jakoś nie potrafię uwierzyć w ten cień
Mąż już mnie wygania na betę. 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wcześnie test zrobiłaśZa 8 dni okres czyli 18 dc
Również widzę cieńJuż wam wrzucam.Jak zwykle telefonem ciężko ten cień uchwycić! Test z drugiego moczu spontanicznie.
To jednak dopiero 22dc!
Zobacz załącznik 897567
Na błędach człowiek się uczy. Kolejny raz się udaDziekuje KochanaAle kurde Eeh znowu na placu oblałam:/ jeju jestem tak zła na siebie ;/ nosz kurde, niby to najłatwiejsze a mi stwarza problem, wjechalam na pachołek jak już wracałam do tylu :/ powiedziałam mojemu instruktorowi ze bd to ćwiczyć do skutku, kurza twarz No! W koncu kiedyś się uda
Śluz płodny zauważyłam 7 DC chciałam sprawdzić co i jak. Ale na nic się nie nastawiamTo wcześnie test zrobiłaśzrób za dwa dni to może będzie ładnie widać :*
@Kaamilaaa @martoosia04 ja po 3 nieudanym cs poleciałam do gina i powiedziałam,że staramy się około roku, bo wiedziałam,że inaczej się tym nie przejmie, A tak to przynajmniej da skierowanie na badania. I tak moje starania trwały ponad rok, z leczeniem już, także wiem,Że warto było nie czekać. Czasem potrzebne jest podkręcenie jednego elementu,żeby zaskoczyło.![]()
Coś delikatnego widacJejku oby nie był fałszywy.Co mnie wzięło na test to ja nie wiem.
![]()
kurde jest jak byk! to musi byc to! ile testow zostalo?Już wam wrzucam.Jak zwykle telefonem ciężko ten cień uchwycić! Test z drugiego moczu spontanicznie.
To jednak dopiero 22dc!
Zobacz załącznik 897567