Dżasta :)
Fanka BB :)
No właśnie to jest wbrew pozorom bardzo ciężki temat to zajscie w ciążę![]()
Niektórym przychodzi zbyt łatwo a innym zbyt ciężkoo...
A ciężko zwykle tym , którym bardzo zależy żeby zajść

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No właśnie to jest wbrew pozorom bardzo ciężki temat to zajscie w ciążę![]()

No właśnie...odległość od siebie tez robi swoje [emoji58]Pewnie dlatego dwa złote strzały poprzednio, bo czułam kiedy jest jajozobaczymy jak teraz pójdzie, bo w poprzednim cyklu byłam ponad 1800km od męża
![]()
Mam nadzieję, że tak będzieTeż tak właśnie myślę że to jeszcze nie to wsumie dobrze zdąży wrócić moja połowa a z flo wyszło że owu była wczoraj![]()
U ciebie zdecydowanie mocniejsze niż u mnie wsumie to się cieszę że mi nie uciekło jak mojego nie było jutro wraca i do dziełaNie wiem czy to coś Ci powie ale wstawiam moje testy z dziś bo mam też te z rosmana i dzisiaj są najmocniejszeZobacz załącznik 897623
Żyje, musiałam się czymś zająć bo chodziłam po ścianach. I niby ok a jednak kolejne dni w stresie. Coś czuję,że dopóki nie zobaczę na usg mojego Groszka to będzie ciągły stres i badania krwi.Żyjesz tam? [emoji1] stresik jest??
O 17tej masz wizytę tak?[emoji4]Żyje, musiałam się czymś zająć bo chodziłam po ścianach. I niby ok a jednak kolejne dni w stresie. Coś czuję,że dopóki nie zobaczę na usg mojego Groszka to będzie ciągły stres i badania krwi.
bedzie dobrze. ja robilam bete w 13dpo i mialam wynik 40.92, po 72h 116... a teraz maly fasolek rosnie u ktorego widzialam serduszko i za tydz mam wizyte w czwartek juz u swojego gina wiec na pewno tez poddejrze fasolke.Mam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myślizarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.
Ważne żeby prawidłowo roslaMam wyniki 63,350 daje koniec 3 początek 4 tyg. Hmm Jak robiłam betę z synem dzień po terminie okresu to miałam prawie 500. W poniedziałek do powtórki. Dzwoniłam do gina i mam zrobić 3 razy co 3 dni i przyjść z wynikami, bo może być ciąża pozamaciczna. Tak czy owak jestem dobrej myślizarodek musiał się zagniezdzic niedawno, bo owu 30 była.
Nie o 17 miałam mieć wyniki ale były już o 16. Teraz kursowanie na krew i dopiero wizyta i usg. Mam dzwonić w poniedziałek jakie wyniki jak będzie ok, to odrazu wizyta. Trochę przeciąganie... Zadzwonie do innego gina Bi przecież jak bym poszła w poniedziałek na usg to też by już coś zobaczył.O 17tej masz wizytę tak?[emoji4]