kasiak85
Fanka BB :)
Dziękuję kochanaDużo zdrowka dla Córeczki [emoji8][emoji8] a dla mamy zdrowia psychicznego bo patrzac na to cierpienie i stres można zwariować, trzymaj sie kochana [emoji8]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję kochanaDużo zdrowka dla Córeczki [emoji8][emoji8] a dla mamy zdrowia psychicznego bo patrzac na to cierpienie i stres można zwariować, trzymaj sie kochana [emoji8]
One mają taką siatkę jak podpaski always, których nie lubięJa też preferuję dady[emoji4]mam pampersy, ale jakoś niespecjalnie mi spasowały
My dostalismy paczke oryginalnych pampkow 2 ale moja mala ich nie lubi.. ledwo co zrobi siusiu i juz ryk, a w tych z rossmana moze lezec az nie przecieknie :/A ja najbardziej lubie dadyale mam jeszcze koło 200 pampersów i muszę je zużyć. Próbowaliśmy pampers, dady i happy. I wg mnie dady najlepsze. Nie lubię tych siateczek w pampersach bo przyklejają się do pupki [emoji14]
Dziewczyny jakbyście widziały gdzieś pampersy 2 oryginalne w promocji to dajcie tu znać☺