Ladym00n
Fanka BB :)
Dziekuje kochana [emoji173]Będzie dobrze! Nie nastawiaj się negatywnie, fakt zdarzają się fałszywe testy - ale miejmy nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i wyjdzie pozytywna beta![emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziekuje kochana [emoji173]Będzie dobrze! Nie nastawiaj się negatywnie, fakt zdarzają się fałszywe testy - ale miejmy nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i wyjdzie pozytywna beta![emoji173]️
Nigdy czegos tak okropnego nie czulam! Staram sie byc dobrej mysli, ale okaze sie popoludniu czy slusznie [emoji39]Mam to samo!
Gratuluję! I oby beta rosła pięknie!Ja to się zaraz biorę za sprzątanie bo oszaleję.Muszę się czymś zająć.
![]()
Oj Ewela Ewela ale mącisz. Na drugim wątku pisałaś że odkładacie starania bo Twoj chłopak nie jest gotowy...że musisz odpocząć...i nagle już się znowu staracie? A chłopaka chociaż uświadomiłaś że zamierzasz dalej sie starać?? Bo pewnie chłopina nic nie wie...po wszystkich Twoich wpisach powiem Ci tylko jedno - lepiej wracaj do nauki, bo jest początek roku szkolnego, a do starań o dziecko dorośnij. Bo Ty nawet nie masz podstawowej wiedzy na temat swojego cyklu, a planujesz dziecko.
A dziewczynom tutaj radzę nie brać Cię na poważnie bo aż oczy bolą od Twoich wpisów!
Dobrego dnia!
Kasia jest na wczasach za granicą@kasiula222 kciuki zaciśnięte[emoji110][emoji110][emoji110] będzie dobrze
@Aghata 88 trzymam kciuki żeby tym razem ro były TE kreseczki
@Ladym00n czekamy na wyniki i [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@Migdalove a na te twoje wyniki to czekam jak na swoje przynajmniejale emocje no i [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
@Kasienka3b wywołuje Cieco tam u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko ok?
@Dagaa11 zgadzam się w 100% to forum jest cudowne![]()
No właśnie chyba nie bardzo sobie radzisz z nauką skoro masz warunek z matematyki?Tak chłopak wie.... wiesz to chyba moja decyzja czy. Się taram czy nie napisaliście swoje i radzenie zeby nie brać mnie na poważnie jest trochę słabe. ucze się I to nie przeszkadza w nauce...
No właśnie chyba nie bardzo sobie radzisz z nauką skoro masz warunek z matematyki?