redferrari
Fanka BB :)
Link do: Gołąbki bez zawijania - najlepsze na świecie :) smacznegoJa z innej beczki nie mam pomysłu na obiad może któraś poradzi coś na szybko![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Gołąbki bez zawijania - najlepsze na świecie :) smacznegoJa z innej beczki nie mam pomysłu na obiad może któraś poradzi coś na szybko![]()
Justynko miałam to samo tylko u 10latki. Pediatra zbadała i powiedziała że to gruczoły zaczęły działać, teraz ma takie guzki i gdzieś za 2 lata dostanie okres. Choć córeczka mówi że nie dostanieBędą. Jeśli tylko takowe dostanę w swoje ręce. [emoji16][emoji16][emoji16]
Powiem Wam, że wczoraj się zestresowałam. Moja Alcia powiedziała mi wczoraj, że od jakiegoś czasu boli ją pod sutkiem. Nie mogłam nawet dobrze wymacać, czy jest jakaś gulka, bo nie dała się zbytnio dotknąć. Dzisiaj będę szukać gina dziecięcego. :/
My się zawsze cieszymyTo ja tez z innej beczki
Beta Megi mi kopa dala
I pamietajcie ze jeszcze sie nie cieszymy bo to Ovitrelle moze byc, ok![]()
Super jest bladziochTo ja tez z innej beczki
Beta Megi mi kopa dala
7 dzien i 5000 , moze jeszcze byc, juz to raz przrabialamMy się zawsze cieszymya Ty możesz jeszcze chwilkę powstrzymać emocje
który to dziń o Ovitrelle i ile go wziełaś?
Gratulacje hurrra spkojnej ciąży.Powiedzcie mi proszę czy progesteron 14 ,72 jest ok? Nie chcialam weryfikacji telefonicznej za 450 zł to teraz mam zagwozdke![]()
To ja tez z innej beczki
Beta Megi mi kopa dala
Annemarie nie da się!!!!!!jessssu hurrrŕa co za dzień!!!!!!!!To ja tez z innej beczki
Beta Megi mi kopa dala