Jak słyszę święta to odrazu mam ochotę na karpia[emoji39] oj zjadłabymNo to musimy odczarować Święta!!! To faktycznie do Świąt każda z dzidzią w brzuchu !!!
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak słyszę święta to odrazu mam ochotę na karpia[emoji39] oj zjadłabymNo to musimy odczarować Święta!!! To faktycznie do Świąt każda z dzidzią w brzuchu !!!
Eh do dupy z tym wszystkim5 grudnia skierowanie do szpitala. Nawet Mikołajek z córką nie spędziłam . Wyszłam 19 grudnia i 24 znowu trafiłam z bólami bo okazało się że torbiela mam z metotreksatu ktory mi podali... Czekała mnie laparoskopia ale sie wchłonęło.
Porób sobie jakieś podstawy hormonów przynajmniej zawsze to jakiś obraz w ginekologowi możesz powiedzieć że starasz się już dłużej niż te 10 mscMasz racje po okresie pójdę do gina i powiem mu że chce na badania. Ale tarczycowe miałam ok.
Biorę castagnus jakoś żadnych efektów nie widzę. A co to miovarian?Porób sobie jakieś podstawy hormonów przynajmniej zawsze to jakiś obraz w ginekologowi możesz powiedzieć że starasz się już dłużej niż te 10 msc![]()
Mi gin polecił pić Miovarian i Castangusa podobno pomaga czy prawda nie wiem bo biorę ostatecznie bromergon bo prolatyna wyszła podwyższona i u mnie też TSH za wysokie więc wszystko na raz :/
Pomaga przy PCOS podobno, reguluje cykle i ten inozytol czy jakoś tak też pomaga zajść w ciążę więc spróbować możesz trochę drogie ale na necie do przeżycia cenaBiorę castagnus jakoś żadnych efektów nie widzę. A co to miovarian?
Sądzę że możesz mieć pobolewania. Wszystko w środku się rozciąga macica rośnie. Jakby coś się działo odrazu IP . Na następnej wizycie u gina się zapytaj. Na pewno ci wszystko wyjaśniDziewczyny mogę mieć takie lekkie pobolewanie w jajnikach i pachwinach w 11 tygodniu? [emoji15] Bo tak patrząc to okolice okresu tak jak miałam przed Ciąża
Mam takie pobolewania. Miałam takie bóle na początku i nic się nie działo i gin mówiła, ze to normalneSądzę że możesz mieć pobolewania. Wszystko w środku się rozciąga macica rośnie. Jakby coś się działo odrazu IP . Na następnej wizycie u gina się zapytaj. Na pewno ci wszystko wyjaśni![]()
Lekarz mi mówił że costangus tez pomaga zajść w ciążę i 70% wraca do niego z ciążą. Tak sobie myślę może każdej to przepisuje, nawet nie sprawdzi ile kto ma prolaktyny .Pomaga przy PCOS podobno, reguluje cykle i ten inozytol czy jakoś tak też pomaga zajść w ciążę więc spróbować możesz trochę drogie ale na necie do przeżycia cena