JoannaRak
Fanka BB :)
Robi sie przerwe ja po 2 tygodniach mialam brac od 1 dnia cyklu 10 mg encortonu
ja mam brac potem od 6 dnia cyklu!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robi sie przerwe ja po 2 tygodniach mialam brac od 1 dnia cyklu 10 mg encortonu
Właśnie ja tak miałam za 1wszym razem ciąża do 12 tyg i bąbelki nie zostały ze mną pöżniej 2 razy nic i teraz 4 raz ale nie wiem co będzie bo mam już 40 lat a co teraz bieżesz na io bo ja glucophage 2000 tys wieczorem po kolacji i nie wiem jak sie ma glukophage do gonapeptylu i innych leków wspomagających jak coś wiesz to proszę podpowiedz dziekuję
Generalnie nic dobrego ale mam nadzieję, że mnie to właśnie nie spotyka. Z tego co wyczytałam, to może nawet prowadzić do śmierci matki i dziecka/dzieci. No nic, jutro pójdę na badania i będę wiedzieć więcej. Liczę na to, że po prostu mój organizm tak ma, że jak już spuchnie, to do końca ciąży tak będzie.Oooo kurczaki! Justynko a co to oznacza te "zatrucie ciążowe "? Jakie mogą być skutki i leczenie?![]()
Ok. [emoji8]Hej nie ma co się denerwować, moje stopy puchną od 20 tygodnia ciąży i tak już po prostu mam. Wyniki badań z moczu książkowe od początku ciąży a już prawie 36 tydzień! Trzymaj się ciepło i synków nie denerwuj![]()
Zakaz internetowania!Generalnie nic dobrego ale mam nadzieję, że mnie to właśnie nie spotyka. Z tego co wyczytałam, to może nawet prowadzić do śmierci matki i dziecka/dzieci. No nic, jutro pójdę na badania i będę wiedzieć więcej. Liczę na to, że po prostu mój organizm tak ma, że jak już spuchnie, to do końca ciąży tak będzie.
To pisz śmiało. Ja tez z novumOoo.... super. Dzięki[emoji4] Jak bede juz wiedziala co bedzie mi potrzebne to sie odezwę. Ja nie jestem z Warszawy ale w Novum bede podchodzila do ivf
Dziękuję i pozdrawiamBiore glucophage 1500 na noc, w czasie symulacji nie brałam gonaleptylu, ale inne hormony, lekarz kazał cały czas brać glucophage.
Dziewczyny w ogóle to ja mam do oddania w dobre ręce za koszty przesyłki:Ja na razie robie badania przed ivf. Na poczatku pazdziernika dopiero bede miala wizyte i sie może dowiem kiedy będę mogla zaczac i jakie leki beda mi potrzebne. Jeśli bede potrzebowala to bardzo chetnie bym odkupila bo ja nie mam ubezpieczenia w Polsce i wszystkie leki na 100%. A Ty ile placilas za lek?