martoosia04
Fanka BB :)
Też mam taki zestaw od MG. Czeka na fasolę. Tylko coś długo każe na siebie ta fasola czekać [emoji24][emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby szybko fasoleczka się pojawiła. <3Też mam taki zestaw od MG. Czeka na fasolę. Tylko coś długo każe na siebie ta fasola czekać [emoji24][emoji24]
Oby szybko fasoleczka się pojawiła. <3
Myślałam, że mają jakiś lepszy przepływ informacji a raz też byłam u innego gina więc mój doktorek nie był by zadowolony [emoji23]powiem Ci ze to w ogole dla mnie dziwne.. bo ja poszlam do tego innego lekarza prywatnie ale kazal mi przyjsc na oddzial w trakcie dyzuru. skasowal mnie normalnie ale badania zlecil z pieczatka okolicznej przychodni nawet nie w moim miescie. i dolaczyl moja dokumentcje do akt z przychodni ktora znajduje sie tak jakby w piwnicy naszego szpitalai moj doktorek wyciaga kartę ja patrzę a tam ta kartka z zalaczonym zdj USG
zobaczylam to i wiedzialam co mowic ale zanim to ujrzalam spytal mnie co mnie sprowadza a ja ze chce potwierdzic ciaze
a w karcie jak byk potwierdzona haha
spytal czy mam karte ciazy.. mowie ze nie (choc dostalam) chcialam wyjsc z twarza i powiedzialam ze poszlam do tego lekarza bo on(ten moj) mial urlop a te bole brzucha mnie niepokoily ale nie chcialam karty ciazy bo chcialam zeby Pan doktor mi prowadzil ciaze i ja karta zalegalizowal
i patrz zapomnialam pytac o prenatalne... fck ale i tak umowie sie do innej przychodni ale zapisze sobie na kartce na nastepna wizyte pytania i spytam bo 23.10 juz bedzie mnie ciagnal na przeziernosc karkowa bedzie wtedy 14+2
Wcale nie długo [emoji6]wierze ze tym razem sie wam udało [emoji6]Też mam taki zestaw od MG. Czeka na fasolę. Tylko coś długo każe na siebie ta fasola czekać [emoji24][emoji24]
Na razie tak jak na @.Brzuch ciągnie co prawda delikatnie, piersi bolą, wzdęcia, gazy, spać się chce.
![]()
A bo Ty jeszcze przed @! To trzymam kciuki, żeby nie przyszła!Już myslalam, że ten cykl jest tym trafionym, a dziś temp. ciut w dol, wzdęcie jak przed @. I takie przeczucie, że się nie udało jednak.
Ja jeśli będę w ciąży to chyba poczekam trochę z tymi gadżetami, w poprzedniej ciąży zamówiłam odrazu ten segregator Bebilon i jak przyszedł to już w ciąży nie byłamTeż mam taki zestaw od MG. Czeka na fasolę. Tylko coś długo każe na siebie ta fasola czekać [emoji24][emoji24]
A który dc u Ciebie?Ja mam mieć jutro niby owu cały dzień wodnisty śluz o kremowym kolorze jak bym miała @ i jakieś dziwne odczucia czasem w podbrzuszu. Może owu Może co innego
Ty testomaniaczko [emoji9][emoji23]Ale z drugiej strony szkoda że nie ma takich testów. Np test cyfrowy i wymiennymi wkładkami. Jak cukrzycy mają do pomiaru cukru. Wkładasz pasek nabierasz mocz i wynik.