reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Ale kupilas juz dwa to po co będzie lezal? Nie wolno marnować tego co sie kupilo
Zawsze mozssz "wykorzystac" Meza. [emoji175] Pogrzeszcie troche dzisiaj i to powinno przyspieszyc @, albo udowodnic Ci , ze wcale juz nie przyjdzie ;*
Mąż jest zasmarkany i kaszlący, nie chcę go dziś [emoji23]

Mimi, wiem

reklama
Ka, a skad Ty jestes ? Nie mozesz na bete jutro podjechać i bedzie wszystko jasne ? Bo z tymi testami to roznie bywa.

(Znow czuje sie jak zly diabelek co Ci do ucha szepcze: zrob, zrob, a potem beda glosy dobrego anioła Mimi : nie rob czekaj..) [emoji16] ale ja z tych niecierpliwych tymbardziej, ze tu ewidentnie @ sie spoznia.

Jeszcze się nie spóźnia, bo zdarzały mi się cykle 32dniowe ale jednak zazwyczaj to jest 30. No, ale 1 cykl w roku ma prawo być anomalią więc może to akurat ten [emoji4] dla mnie dziwne tylko to, że w szyjce "czysto", więc jak się spóźni to sporo.

Jestem z Warszawy, więc bez problemu mogłabym jutro zrobić betę, ale coś mi mówi, żeby czekać do poniedziałku. Może jutro siknę, a jak będzie negatyw to w poniedziałek beta. Sama nie wiem.

Oczekująca, wątpię, żeby dyskopatia była przeciwwskazaniem :) w międzyczasie możesz jakieś ćwiczenia z fizjoterapię czy coś uskutecznić :)

Ka, ciągle trzymam kciuki! :) Mi na tym etapie cyklu, co u Ciebie teraz, to rano z nocnego moczu wyszedł cień cienia i to po zalecanym czasie, to co dopiero z takie siucha wodnistego [emoji23][emoji23]

reklama
No u mnie wielki negatyw, ale w sumie z takim przeczuciem się obudziłam, więc lepiej wiedzieć wcześniej niż łudzić się do poniedziałku [emoji4] ale, że nie ma tego złego i trzeba szukać pozytywów, to pomyślałam, że przecież jestem wychowawcą w III gimnazjum i nie mogę ich zostawiać przed egzaminami [emoji4]

Do góry