1
185097
Gość
Moja imienniczka[emoji5]Cześć wszystkim!![]()
Podglądam Was po cichu od tygodnia i tak tu u Was fajnie, że zdecydowałam się założyć konto. Przyjmiecie mnie jeszcze do siebie?![]()
Zapraszamy[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja imienniczka[emoji5]Cześć wszystkim!![]()
Podglądam Was po cichu od tygodnia i tak tu u Was fajnie, że zdecydowałam się założyć konto. Przyjmiecie mnie jeszcze do siebie?![]()
Możemy publicznieBierzecie jakies suplementy? Co lekarz na te wyniki powiedzial?
Jak chcesz to mozesz na priv pisac jak tu nie chcesz. Bo widzę ze problem mamy ten sam[emoji19]
Hehe i bardzo dobrze [emoji2] musimy ją przepędzić raz na 9 miesięcy [emoji7]Ja jej w poprzednim zakazalam [emoji14]
Oczywiście, czuj się jak u siebieCześć wszystkim!![]()
Trzymam mocno kciuki aby ponowne badania wyszly lepiej![emoji120]Możemy publicznieTo nie jest żaden problem dla mnie. Lekarz kazał zrobić mu badanie pod kątem bakterii w nasieniu, ale w innej klinice niż badaliśmy do tej pory. My po otrzymaniu wyniku rozszerzyliśmy badanie o MSOME, test wiązania hiarulonem, fragmentacje DNA. Ogólnie kiepsko mocno jest, suplementów nie bierze na razie, powtórzymy badanie teraz na dniach i zobaczymy. Mam iskierkę nadziei, że może to przejściowe było
![]()
Trzeba miec nadzieje dopóki nie ma okresu[emoji8]Dzień dobry w ten pochmurny deszczowy poniedziałek zrobiłam test i niestety biało aż miłotakze czekam na czwartek i na @
![]()
A stosujesz tylko do owulacji ? I wyciskasz tą kapsułkę czy normalnie połykasz ?