reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny czy Wy stosowałyście espumisan na wzdęcia u Waszych szkrabow przed ukończeniem ich 1 miesiąca życia? Moja Laura w czwartek skończy dopiero 3 tydzień, a na ulotce jest napisane, że dla niemowlaków po 1 mscu życia. A potrzebuję mieć coś na brzuszek bo coś zaczyna ją męczyć, wygląda, że łapie kolkę:(
Po 3 tygodniu zaczęłam podawać Espumisan. 2/3x5 kropelek

reklama
Ciesze sie bardzo kochana ze wam sie uklada wszystko :* w koncu do przodu :* ❤
I faktycznie masz przeczucie z malutka ;)

Czułam , że tu chodzi o coś więcej niż "taki ma charakter". Mam nadzieję tylko, że taka alergia nie utrzyma jej się zbyt długo. Jutro muszę dzwonić do poradni i zapisać ja na to badanie , siebie w drugiej kolejności bo mam katar od poprzedniego roku od października :/

Dziewczyny synkow, może któraś chce kupić ode mnie po moim syneczku koszule do chrztu r.68, kaszkiecik sztruksowy r.43, karteczkę r.62, i dwie pary spodni ocieplanych, jeansy 68 i sztruksy niby 74,ale krótsze są od jeansow;) za wszystko 45 zł plus przesylka;)
Ja będę kupować kombinezon bo chrzest będzie w grudniu a Twój strój to taki na teraz ☺

reklama
Mimo wszystko chyba spróbuje narazie sam nabiał odstawić... jajka też często alergizuja ale co jeść żeby dostarczyć organizmowi cennego białka...nie chce żeby mi się posypały włosy i zeby...

Nie mam pojęcia. Ja robię co kazali. Ale i tak jak do końca tyg nie będzie poprawy to powoli wracam do normalnego jedzenia

Do góry