Nat Bluebell
Fanka BB :)
Acha, już mnie cycki nie bolą i coś czuję że się nie udało :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super wazne ze przyjeliPrzyjeli mojego męża na oddział. Ale odetchne jak juz bedzie po wszystkim[emoji120]
Acha, już mnie cycki nie bolą i coś czuję że się nie udało :/
ja tez czuje ze sie nie udalo...tym bardziej ze mam takie lekkie klucia w srodku jakby na szyjce...i miesiac temu i dwa tez je mialamAcha, już mnie cycki nie bolą i coś czuję że się nie udało :/
Mnie cycki w ogóle nie bolały jak zaszlam w ciąże [emoji1] fakt, były jakby trochę pełniejsze ale tylko tyleAcha, już mnie cycki nie bolą i coś czuję że się nie udało :/
uff trzymam kciukiPrzyjeli mojego męża na oddział. Ale odetchne jak juz bedzie po wszystkim[emoji120]
no....mi sie wydaje ze za bardzo chcemy...tylko jak tu głowe odblokowacWczoraj bylam chwile u kolezanki. Wyobrazcie sobie ze jej siostra zaszla w ciaze wcale nie planujac dzieci... i to w dodatku z wysokim tsh ok 8 miala i wysoka prolaktyna ok 30 i urodzila zdrowego chlopca. Tam na gorze ktoś wszystko planuje[emoji15]
No więc właśnie :/ cholera.U mnie też pierwszym objawem, że niw wyszło było to, że piersi przestały być ciężkie i już tak nie bolały.
Niby każda inna, ale w dwóch poprzednich cycki bolały i tak zostało do końca a teraz znowu miękkie i normalne. No nic, za 5 dni będzie wiadomo.Mnie cycki w ogóle nie bolały jak zaszlam w ciąże [emoji1] fakt, były jakby trochę pełniejsze ale tylko tylezaczęly boleć koło 20 tc
Każda ciaza inna [emoji6] także dopóki nie ma @ - nadzieja jest![]()
[/QUOTE][/QUOTE]Czuję dzisiaj dokładnie to samo :/
Od kiedy trzeba zacząć pić te zioła? Też muszę kupić bo moj mega skapy @ mi się nie podoba
Witam! Ja też z tych naiwnych bo dwie córki w 1cs
No! Trzymam kciuki za operację!
Ech, no właśnie my swoje plany możemy sobie wsadzićmam nadzieję, że na nas wszystkie czeka dziecko
Trzymam za to wszystkie kciuki!!z tą cholera nigdy nie wiadomo.