dżoasia
Fanka BB :)
Trzeba probowac, chociaz latwo nie bedzie. Dobrze pamietam ze ty bylas w parens w rzeszowie? Trzeba by poszukac dobrej kliniki niestety. Najlepsze chyba bedzie novum.Tak endometrioza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Trzeba probowac, chociaz latwo nie bedzie. Dobrze pamietam ze ty bylas w parens w rzeszowie? Trzeba by poszukac dobrej kliniki niestety. Najlepsze chyba bedzie novum.Tak endometrioza
Gosia w kt tygodniu poczułaś?Cudownie w koncu bedziesz spokojna
Moja Oliwia kopie mamusie jak maly pilkarz [emoji16][emoji16][emoji16]
Moze powiedzial pęcherzyk ciążowy a ja źle napusalam sama nie wiem skupiłam się na tym że jest zamaly i nie prawidlowo się rozwuja jak na ten tydzieńKurcze jaki zarodek? W 22 dpt był u mnie pęcherzyk ciążowy i pęcherzykiem żółtkowym wielkość 8 mm. O zarodku jeszcze mowy nie było. Przeczytaj jest gdzieś na blogu mamy ginekolog wszystko ładnie rozpisane.
Wazystko jest możliwe tylko zmykaj do warszawy.Mam pytanie czy moze dojsd do zapłodnienia in vitro przy AMH 0.04 i przy endometrium i niedroznyni jajowodach
Ale fajnie!!! Życzę boskich widokowJutro jedziemy podglądać nasza lale w 3dJuż się nie mogę doczekać aż ja zobaczymy
a co do terminu porodu to @Justin87 jak możesz to wpisz mnie na 13.01. Choć ja czuję, że to może być wcześniej..
A jakie robiłaś prenatalne? Ja jestem po harmony, troche się martwię czy wszystko dobrze...

Nie dziękujęAle fajnie!!! Życzę boskich widokow![]()
Pewnie pochwalę się Wam jutro tymi widokami 
Usg jeszcze nie robiłam bo za wczesnie a harmony można robić bodajże od 10 tygodnia. Ja robiłam 11+2A ty juz robilas usg prenatalne? Przepraszam, jesli cos ominelam
Mozesz mi napisac jak to wyglada, ile trwa itp? @sunrisea i inne dziewczyny tez zapraszam do dzielenia się uwagami
Na jakiej podstawie wybieralas jakie dodatkowe badania robisz - Nifty/Harmony/Panorama itp. Lekarz ci zalecal?
Ja bardzo bym chciala zrobic dodatkowe badania, ale przy wiekszosci jest napisane, ze przy zespole znikajacego blizniaka albo sie nie robi albo decyzje podejmuje lekarz/labolatorium.