reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziękujemy. I Ty też mam nadzieję zostaniesz z nami i będziesz pisać co u Was słychać :)
A nigdzie sie nie wybieram [emoji3]ani mysle [emoji14]
Łaaapię!!!!!

Jak emocje? :D
Emocje dalej są [emoji3] tz powiedzial ze uwierzy ale tak za 2/3tygodnie jak juz lekarz potwierdzi [emoji23].
Ale sie ze mnie nabijal jak sie tlumaczylam jego mamie czemu nie chce piwa z nia wypic [emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba dzis o 19z mlodym pojde spac bo jak mam znow sie wymigiwac od piwka czy drinka to chyba predzej wybuchne śmiechem jak bede kolejny raz mowila ze zab mnie boli i nie mam ochoty [emoji23][emoji23]tym bardziej ze juz raz tz mama leciala mi po jakis przeciwbolowy a ja musialam udawac ze wzielam [emoji23][emoji23]

A nigdzie sie nie wybieram
emoji3.png
ani mysle
emoji14.png
Emocje dalej są
emoji3.png
tz powiedzial ze uwierzy ale tak za 2/3tygodnie jak juz lekarz potwierdzi
emoji23.png
.
Ale sie ze mnie nabijal jak sie tlumaczylam jego mamie czemu nie chce piwa z nia wypic
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Chyba dzis o 19z mlodym pojde spac bo jak mam znow sie wymigiwac od piwka czy drinka to chyba predzej wybuchne śmiechem jak bede kolejny raz mowila ze zab mnie boli i nie mam ochoty
emoji23.png
emoji23.png
tym bardziej ze juz raz tz mama leciala mi po jakis przeciwbolowy a ja musialam udawac ze wzielam
emoji23.png
emoji23.png
Cieszę się waszym szczęściem
emoji8.png
emoji8.png
emoji8.png

@Nat Bluebell emocje już opadły?❤
A skądże! Skupić się na niczym nie mogę :D

No dobra w tym cyklu zaopatrzyłam się w olej z wiesiołka i w ten żel coninve plus bo u mnie nie jest za ciekawie ze śluzem do tego planuje iść zrobić badanie na TSH i prolaktynę w poniedziałek tak z ciekawości czy mi się nic nie rozregulowało. No i tak poza tym to cóż kolejny miesiąc przed nami ale jak to się mówi do trzech razy sztuka ;P
Trzeci będziesz szczęśliwy :) olej zdążyłam tyko dwa tygodnie brać, ale śluz był. Teraz mi zostało sporo w opakowaniu :p

Zarazki złapane :) Bardzo się cieszę, że to nie torbiel :) I z całego serducha trzymam kciuki. Mam nadzieję, że nie opuścisz nas i będziesz pisać co słychać u Ciebie i dzidzi :)
Oczywiście że zostanę tutaj, przecież muszę was wspierać dalej :) ❤️

reklama
Do góry