MasterKa
Fanka BB :)
Nie testowa tylko kontrolna miało byc[emoji23]I testowa jest ta jaśniejsza???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie testowa tylko kontrolna miało byc[emoji23]I testowa jest ta jaśniejsza???
Link do: Testy 50 szt OWULACYJNE LHC +10 szt ciążowe GRATIS polecam i rekomenduje heheA co to za firma te testy robi? Moze i u mnie by pokazały w koncu pozytyw w jeden dzien a nie w 5 [emoji23][emoji23]
Tak ta jasniejszaI testowa jest ta jaśniejsza???
Eee nie trzeba się odcinać. Jakoś tutaj szybciej mija czas [emoji5] ja się strasznie nakrecalam na początku ale już przestałam. Winka się napij z mężem i wrzuć na luzStwierdzilam że żeby nie myślec o staraniach trzeba się odciąć od neta od forum bo co widzę ikonkę BB na tel to pierwsze co mam w głowie to starania ;P ale tak się do was przyzwyczaiłam że ciężko mi teraz rzucić forum ;P
Toż piłam w poprzednim cyklu na luzie w dni płodne ;P takie romantyczne wieczoryEee nie trzeba się odcinać. Jakoś tutaj szybciej mija czas [emoji5] ja się strasznie nakrecalam na początku ale już przestałam. Winka się napij z mężem i wrzuć na luz
Ja właśnie zaraz zrobię jakis podkład, potem conceive chyba zapodam dla pewności i do dzieła heheToż piłam w poprzednim cyklu na luzie w dni płodne ;P takie romantyczne wieczory![]()