Sol
Fanka BB :)
Jak Ty się czujesz Asia? Lepiej?hmmm ... to tylko zostaje powiedziec wspolczuje [emoji44]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak Ty się czujesz Asia? Lepiej?hmmm ... to tylko zostaje powiedziec wspolczuje [emoji44]
Doooobra już daje na luzto takie najstarsze stroiki
hmmm ... to tylko zostaje powiedziec wspolczuje [emoji44]
U nas nie moze byc przy cc ratujacych zycie. U mnie decyzje podjelysmy wspolnie z moja gin po kilku godz porodu sn. Wszytsko przebiegalo bardzo spokojnie, mialam prawie godzine, zeby nastawic sie psychicznie i sami M zaproponowali zeby byl na sali.
Ja byłam u niego jakieś 2-3 razy. W invicta w gdansku. I niestety ale nie polecam. Bardzo nieprzyjemny!!! Pamietam ze dużo czytałam w necie i pytałam go o różne rzeczy i leki. A on na to ze jak chce się sama leczyć to po co do niego przyszłam...
Jak Ty się czujesz Asia? Lepiej?
Jak tam twoja immunosupresja? Mocno daje ci w kość?