My w 12tym usłyszeliśmy, że prawdopodobnie córka i sprawdziło się. Poza tym tak czułam jakoś wewnętrznie od początku [emoji6]Dokładnie 13+0 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
My w 12tym usłyszeliśmy, że prawdopodobnie córka i sprawdziło się. Poza tym tak czułam jakoś wewnętrznie od początku [emoji6]Dokładnie 13+0 tc
O matko jakie cudo!U nas zimnooooo ..kuku ciotki.Moj Skarbek Zobacz załącznik 903215
Ja czułam ,ze będzie synek a tu taki psikus będzie dziewczynka hehe zobaczymy co się okaże w wtorekMy w 12tym usłyszeliśmy, że prawdopodobnie córka i sprawdziło się. Poza tym tak czułam jakoś wewnętrznie od początku [emoji6]
A to nie moje tylko dzoasi? Ma się rozumieć?Jajca zapłodnione [emoji23]
Tak hahaA to nie moje tylko dzoasi? Ma się rozumieć?
Miałam dokładnie to samo - zaczęło się po odstawieniu ercortonu.Dziewczyny może tu mi któraś z Was pomoze mianowicie od kilku dni swędzi mnie skóra głowy, dłonie i stopy. I wczoraj wyczytałam w necie o czymś takim jak cholerostaza!! I jestem przerażona! Dziś 11+6tc czy któraś z Was miała podobnie albo słyszała o czymś takimi?? Ratunku!!! Wizytę mam w środę. Spróbuje umówić się na jutro albo chociaż na wtorek a tym czasem liczę na Wasza pomoc![]()
Początkowo tylko gazikiem i przegotowaną wodą ale cały czas miałyśmy biały język, nie pomagała woda a podobno nie były to plesniawki. Więc zalecono nam myć wit c. Kazik nasączamy witamina c dla niemowląt i tym myjemy raz dziennie. Jezyczek i cała buzia pięknie wyczyszczonaJak, czym?? Instrukcja plis![]()

Ale.przystojaniakJedziemy na impreze![]()

Ale cudo. Oczyyy [emoji173][emoji173][emoji512]U nas zimnooooo ..kuku ciotki.Moj Skarbek Zobacz załącznik 903215
Ja jakos po 12 tc jak lekarz powiedzial na 80 % jedna dziewczynka i drugi 50 % chłopak to pojechalam pierwsze rzeczy kupic ale to neutralne kolory szary, biały [emoji6] [emoji4]Ja czułam ,ze będzie synek a tu taki psikus będzie dziewczynka hehe zobaczymy co się okaże w wtorek