motylek24
Fanka BB :)
To czekamy na dobre wieściDzis motylku :/ ale jestem zestresowana !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy na dobre wieściDzis motylku :/ ale jestem zestresowana !
Śliczny. Ja jestem dobry tydzień za Tobą i też się nie mieszcze w większość moich normalnych spodni.Dziewczyny też macie takie brzuszki. U mnie 10 tc i 3 dzień. Mój brzuch wygląda tak jak na zdjęciach. Nie mogę się już ukrywać. Tłuszczyku zawsze trochę miałam ale dosłownie z tygodnia na tydzień brzuch rośnie. W poprzedniej ciąży miałam taki gdzieś w okolicach 15 tc. Teraz musiałam spodnie ciążowe kupić. Zaczynam się niepokoić.
Gratuluje pieknych wynikowCrinone 80 mg/g raz dzienne i progesteron besins rano 100 wieczorem 200.
[emoji8][emoji8][emoji8]No to prawie leb w leb bo u mnie o 15.20 uk czasuw iec 16.20 u was. To trzymamy wspolnie kciuki!
U nas też czynnik męskiPrzy pierwszej próbie nic sie nie zaplodniło pisali czynnik męski teraz zmienili protokół na krótki izaplodnily się 3 z 9 ciu
Tak, mamy.Dziewczyny też macie takie brzuszki. U mnie 10 tc i 3 dzień. Mój brzuch wygląda tak jak na zdjęciach. Nie mogę się już ukrywać. Tłuszczyku zawsze trochę miałam ale dosłownie z tygodnia na tydzień brzuch rośnie. W poprzedniej ciąży miałam taki gdzieś w okolicach 15 tc. Teraz musiałam spodnie ciążowe kupić. Zaczynam się niepokoić.
Ja 10:30. Kto robił? U mnie dr S-T, mimo, że mnie nie prowadzi to u niej było miejsce. Podobno ma szczęśliwą rękę![]()
To wasza druga próba więc pewnie jeszcze powalczycie. My przy 6 procedurze podjęliśmy decyzję o zapłodnienie mieszanym pół na pół z nasieniem dawcy. I to była trafna decyzja, bo z nasienia partnera beta tylko 3 i zero zarodków do zamrożenia a z nasienia dawcy wszystkie 4 zamrożone i być może właśnie z jednego z nich będzie ciążaPrzy pierwszej próbie nic sie nie zaplodniło pisali czynnik męski teraz zmienili protokół na krótki izaplodnily się 3 z 9 ciu