reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No dla mnie tez te zakazy sa bez sensu. A Twoja lekarka to chyba prawdziwy lekarz z powolania [emoji173] ehh zeby kazda rodzaca miala taka opieke jak Ty, to byloby super
Nie wiem, to chyba palec Boski, bo ja do niej trafilam przypadkiem i nie zamienilabym jej na nikogo. 3 razy mnie przepraszala za to ze cc robimy, chocia nigdy ani przez moment nie mialam z tym problemu. Jest w moim wieku, jak ide na kontrole to musze miec zdjecia Lilki przygotowane zawsze [emoji1]

reklama
Dokladnie z tego powodu, pomimo roznych opinii dotyczacych opieki nad sama kobieta, jednak wybralam szpital o najwyzszym stopniu referencyjnosci (Uniwersytecki w Krk), w moim odczuciu najwazniejsza jest dobra neonatologia. Znajoma ostatnio tam rodzila 3 tyg przed terminem, wczesniej nic nie zapowiadalo ze bedzie miec wczesniaka. Mowi ze byla w szoku widzac jak swietnie sie zajeli od razu dzieckiem..
Tez bym chciała rodzic na Kopernika :) jeszcze nie mam zbyt wiele rozeznane w temacie, bo myśle ze na to przyjdzie czas, masz lekarza prowadzącego który tam przyjmuje porody? Planujesz cc?
Edit. Czytam, ze piszesz, ze z tym może być tam problem... @Margit2018 a dr Ludwin pracuje na Kopernika?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to powiecie mi jak to jest z tym progesteronem po transferze ? Czy jak progenstron wynosi 1 a transfer był w sobotę to bardzo źle ? Czy to oznacza że transfer mógł się nie udać ?

reklama
Do góry