Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
PiękneJa już po fryzjerze także 4,5 h roboty Pani i w końcu jakoś wyglądam. Na żywo lepszy efektZobacz załącznik 903714Zobacz załącznik 903715Zobacz załącznik 903716
Gdzie kupiłaś czapeczkę ?Zobacz załącznik 903750
Czapa już idealna na rozmiar główki także jesień i zima nam niestraszne [emoji5]
Jeszcze kupiłam ten kombinezon, ale jednak na 62 cm to akurat na 1,5 miesiąca będzie miała, a później już kupię porządniejszy zimowy
Zobacz załącznik 903751
Byłyśmy u niej w niedzielę bo wyjeżdżała. Kłótni kłótnią ale tak się uplakala przed wyjściem ..Pomału do przodu[emoji4] W końcu będzie idealnie[emoji4] na swoim, to jednak na swoim[emoji16] Ani się obejrzysz, a Kamil znowu będzie w domu.
Mama nie chciała, żebyście wróciły?
Urocza. Zobaczysz jak będzie cieszyło jak jej się buzia nie będzie zamykać. Moja się tylko cieszy i gaworzy , nie dużo mówi ale już po trochu. Patrzy prosto w oczy i gada ciągiem.Lena próbuje się uśmiechać, małe a cieszy [emoji7]
Zobacz załącznik 903766
Lena próbuje się uśmiechać, małe a cieszy [emoji7]
Zobacz załącznik 903766
Moja się uśmiecha ale gdzieś tam przed siebie nigdy do mnie Piękne [emoji173]️ Ale chyba nie tak jasne jak na zdjęciu, które pokazywałas?![]()
Gdzie kupiłaś czapeczkę ?
Byłyśmy u niej w niedzielę bo wyjeżdżała. Kłótni kłótnią ale tak się uplakala przed wyjściem ..
Zabrałam trochę rzeczy kuchennych z domu, dzisiaj mi przywioza komodę. Będzie na początek na ubrania. Przez ten brak kasy trochę się pozapozyczalismy i nie wiem co nam się uda teraz kupić za dwa tygodnie. Bo jak już k pojedzie na miesiąc to znowu przywiezie 10tysiecy i wtedy będziemy mogli już coś myśleć nad meblowaniem. Póki co jest ciężko :/ siedziałam teraz i się popłakałam. Tak mi pusto , nie wiem co ze sobą zrobić.. tak to był brat, mama się przewinęła itp. a teraz tak patrzę na to mieszkanie i.. gdzie ja jestem ...
Przywyczaisz się[emoji4] kwestia czasu[emoji4]Byłyśmy u niej w niedzielę bo wyjeżdżała. Kłótni kłótnią ale tak się uplakala przed wyjściem ..
Zabrałam trochę rzeczy kuchennych z domu, dzisiaj mi przywioza komodę. Będzie na początek na ubrania. Przez ten brak kasy trochę się pozapozyczalismy i nie wiem co nam się uda teraz kupić za dwa tygodnie. Bo jak już k pojedzie na miesiąc to znowu przywiezie 10tysiecy i wtedy będziemy mogli już coś myśleć nad meblowaniem. Póki co jest ciężko :/ siedziałam teraz i się popłakałam. Tak mi pusto , nie wiem co ze sobą zrobić.. tak to był brat, mama się przewinęła itp. a teraz tak patrzę na to mieszkanie i.. gdzie ja jestem ...