IrenaX
Fanka BB :)
@Malaga00 a przyjmowałas jakieś leki po poronieniach ? Lekarz kazał Ci coś brać w międzyczasie?Jest dobrze. Trochę panikuje wybaczcie. Ale jak zobaczyłam tą krew to masakra [emoji17]
To moja pierwsza ciąża po 2 poronieniach. Przy ostatniej ciąży nie zareagowałam na sygnały. Dlatego teraz jak coś mnie niepokoi to reaguje. Zaszłam od razu po poronieniu. Ciąża po ciąży. Ledwo doszłam do siebie i wyszłam z załamania a zaskoczyła mnie kolejna ciąża dlatego teraz tak się boję, że stracę maluszka [emoji17]
Jedno dobre, że wiem, że mam zapalenie dróg moczowych i to silniejsze. Bo mocz wyszedł słabo strasznie. Dziś musimy wykupić receptę na wszystko. Mam się oszczędzać. I tak robiłam. Ale chciałabym już żyć tak jakby, wychodzić więcej ale muszę stopniowo.
Dowiem się za 3 tygodnie teraz co będzie [emoji8] W czwartek mam prenatalne.
Powiem wam, że jak w szpitalu miałam to usg i lekarz napierw sam oglądał małego i do mnie, że przed chwilą świrował [emoji22] pokazał mi go na usg poruszał lekko w środku jak badał i zaczął majdać wszystkim to było tak wzruszające [emoji23][emoji7] Takie malusie rączki i stópki i od razu przestałam się martwić.
Duży już jest [emoji7] Szybko rośnie