Karolina1201
Aktywna w BB
Wiedzialam !!Dziękuję, jest dobrze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiedzialam !!Dziękuję, jest dobrze![]()
Napisz mi kochana na priv co to za szpital proszę.Ja rodzilam w prywatnym szpitalu, ktory ratuje dzieci urodzone w 24tyg i wazace 500g. Prywatny nie musi oznaczac gorszy. Popytaj i posprawdzaj. Ja sie nie dziwie nikomu kto w PL chce rodzic prywatnie i przez cc.
U mnie tez nie za dobre wiesciWynik bety 11 dpt 7.40nasz częściej byłam na to przygotowana
Widzisz, to ja slyszalam od kolezanki ktorej kuzynka rodzila kilka lat temy w USA, ze kleszcze, wyciskanie z brzucha itp rzeczy przy porodzie sn miala biedna na porzadku dziennym [emoji52] nie dosc ze dziecko z uszkodzonym barkiem (ale to podobno czeste) to jeszcze ona totalnie rozcharatana na dole [emoji17]
Takze widac tez nie ma reguly
O dzięki! Ja tez z krk to wezme pod uwagę, jak już będę na tym etapieFemina na Kostrzewskiego w Krk.
To zalezy, mi sie wydaje bezpieczniej w prywatnej klinice, chce tam rodzic nie przez ladne sale ale wlasnie dlatego ze bede pewna ze wszystko pojdzie dobrze. Ale wiadomo, kazdy ma swoje zdanie i robi co dla niego najlepszeSale wyglądają pięknie Ale I tak bym się czuła bezpieczniej na kopernika mają oddział wcześniaków I mnie odratuja jak by poszło coś nie tak. Pare dni się jest w stanie w gorszych warunka h wytrzymać A bezpieczniej![]()
Musisz spróbować. Nigdy nie wiadomo. Skoro zamrozili to potencjał w zarodkach jest i tego się trzymaj.Mam dwa. Te były wadliwe to nawet nie chce myśleć co z pozostałymi.
No nie ma, niestetyHej dziewczyny robilam dzusuaj bete wynik to 0,151 czyli ciazy nie ma ?
Przykro miBeta 0,151 12dpt okresu nie ma i ciazy tez nie prawda ?
Zadko komu udaje sie za pierwszym razem, jasne ze sa tacy szczesliwcy ale przewaznie do 3-4 razy to trwa. Pierwszy raz boli najbardziej, potem uczysz sie z tym radzic i stajesz sie „optymista” stojacym realnie na nogach.Musisz sie uzbroic w cierpliwosc, niestety. Zadna z nas nie ma tu szklanej kuli do czarowania, a przydalaby sie ...Nasieniem dawcy bo stwierdzili ,ze po nasieniu meza moze byc dziecko chore . A tu nasza lekarka z Rostocka jest wspaniala po prostu namówiła nas wrecz zeby isc di genetyka i dowiedzieć sie czy tak rzeczywiście jest bo ona inaczej wyczytała. Maz ma kryptoozospermie spowodowaną zespolem Klinefeltera . Pani genetyk dała nam nadzieje na wspolne dziecko . Obciążenie genetyczne ta choroba trafia sie rzadko bardzo rzadko a inne choroby moga sie przydarzyć jak i w normalnej ciazy. W lutym mielismy pierwsze podejście . Nie bylo plemnikow bo maz wcieral testosteron zlecil mu androlog w Polsce nie bylo plemnikow a teraz sue udalo , bylo 5 zarodkow 2 podano 3 zamrozono . Ale nie udalo sie![]()
Jakos mi lepiej jak to pisze