@Megi1985@ chwile grozy ale najwazniejsze ze piękny widok wynagrodzil!
@Karolina1201 bardzo mi przykro
@Karolina1201 bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak Kochana... nie mówiłam nic bo sama nie wiedziałam czy polecę na ta bete. Ale obczailam labo koło nowej pracy i poszłam..@adansonia @chlopkers ja tez mysle nad Kopernikiem. Chociaz na Ujastku neonatologia tez bardzo dobra.
Ale przyznam ze obczajalam juz ta klinike o ktorej pisze @Patti83. Kusi kusi
Haha tylko jeszcze trzeba zaciazyc...
@Never give up betowalas?? Bo ja dzis przez forum tak pobieznie przeleciałam
Aśka to Ty jutro weryfikuj swoją "przyjaciolke" i do dziełaPięknie, pięknie!!!!
No wynik do pozazdroszczenia!
Przykro mi bardzo. Zrobiłaś wszystko co mogłaś, teraz trzeba wypatrywać, żeby wszystko samo sie oczyściło. Tulę!
Jeśli chodzi o kiry to raczej nie ma ograniczeń. Koszt 360zł.
Allo mlry mozna robić tylko we wt, śr i czw.
Beata, ja po 5ciu dniach miałam estradiol52 więc bardzo podobnie. A teraz czeka na mnie 6 blastków a ja miałam ryzyko hiperki ;P Jeszcze podrosną!!
My się będziemy stresować za Ciebie a Ty bierz głęboki wdech i odpoczywaj :*
Cudnie!!
Tak, 6. Jutro mam wizytę kontrolną po punkcji, więc się dowiem jak tam wszystko wygląda i czy w następnym cyklu się uda podchodzić
Ufffffffff!!! Super, cudnie!
Przy histeroskopii można rozpoznać polipa ale też go równocześnie usunąć. Zabieg błyskawiczny. Wolałabym to niż łyżeczkowanie ale wiadomo, że niczego nie przeskoczysz :/
Kochana przykro mi z powodu bety. Ale nastawienie masz dobre - trzeba walczyć a nie dołować się. Kiedy planujesz kolejną próbę?
Z nami najleiej, nikt Cie tak nie zrozumie jak ten kto przechodzi przez to samo.
Czeeeeekam na najlesze efekry tego cudeńka!!
To lecicie równiutko z @Kurcia!!
Noooooooooooo kochana - to przyszalałaś najpierw z tym testem a teraz z betą!!! Zanim będziesz gruba to będzie rzyganko
Mocne kciuki za piękne przyrosty!!
Witam nowe koleżanki![]()
To jest in vitro ale z mikroiniekcja wybranego plemnika do komorki jajowej. Troche drozsze od klasycznego ivf. Tez mamy czynnik meski i to wlasnie mielismyICSI to jak in vitro
Smutne to, ale i trochę mnie pociesza że później się udaje. Traciłam wiarę że kiedyś się uda, ale przy was już mi lepiej ;-) dzięki wszystkim za miłe powitanieOj kochana mysle ze wiele, jesli nie wiekszosc, z nas tutaj miala pusty pecherz [emoji20]
Już dobrze. Wiedzieli było najgorzej... Hehehehe sama wiesz. Niby taka słaba ale jednak podchodzę trzeci raz w tym cyklu tylko czekam na okres. Beta z miesiąca na miesiąc coraz wyższa więc może teraz mnie zaskoczy. Dzisiaj już jest dobrze
Kurcze, wspolczuje Ci tej diety cukrzycowej. Jestes bardzo dzielnaOmlet z łyżką mąki i mlekiem, pomidorami, fetą i czerwoną cebulką do tego 40 gram chleba. Teraz soczyste jabłko. Dawno tak pełnego brzucha nie miałam![]()
No to kraj z przebojami a ja razem z nimKurcze Ty to masz bidulko ciagle jakies przeboje [emoji52]
A masz w swojej klinice mozliwosc zrobienia badania genetycznego zarodkow?