reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka ja właśnie wrocilam z testów papa z usg wszystko dobrze przezorność karkowa 1,86 kość nosowa uwidoczniona wszytsko dobrze nie wiadomo co tam się kryje bo ogólnie było ciężko wszystko pomierzyć bo dzidziuś uparty w mamuśkę i sobie spał smacznie nie chciał się obrócić tak jak by pani doktor chciała musiałam wyjść zjeść batona pospacerować i znowu wejść no i wkoncu dało się zbadać mam się nie martwić nie ma do czego się przyczepić z dzieckiem wszytsko dobrze a wyniki krwi przyjdą poczta za około 14 dni i wtedy przyjdzie całkowity wynik tych testów papa ;) jestem szczęśliwa i spokojniejsza ale trudne było to usg bo mam dwie blizny na brzuchu po 2 operacjach i dużo zrostów w brzuchu po laparoskopi i ciężko było coś zobaczyć ale zobaczyła i jest dobrze ;) aby tak dalej moje maleństwo rosło
Super cudowne wiesci niech babelek dalej zdrowo rosnie [emoji7][emoji7][emoji7]

Miałam napisać jak doczytał Was po całym dniu nieobecności na BB :)
Oj niech rośnie... rośnie i jeszcze raz rośnie.... [emoji173]
Pogadalam dziś z kropkiem aby dalej walczył i zdecydował się zostać z rodzicami - może posłucha :)
Zauważyłam że jak rośnie tak do tego 16 dnia to z reguły jest dobrze. Napiszę jeszcze raz dr M. ma szczęśliwą rękę. Naprawdę w to wierzę:)

Niby tytuł ma ginekolog-położnik, ale kto wie. Dwa lata się próbowałam do niego dostać, bo ciągle mega kolejki, na forach ma najwięcej pozytywnych opinii chyba z całej Małopolski.

Daj znać co ci wymyśli, ja jednak bym dopytala o doświadczenie w leczeniu immunologii ;-)
Ja mam duże zaufanie do wujka Jarka, więc i tak będę Ci go polecać :)

reklama
Witajcie
Chciałam do Was dołączyć, czytam od paru miesięcy, ale wcześniej się nie udzielalam. Dzisiaj dopadł mnie dół, a Wy tak fajnie się wspieracie....
Jestem po jednej stymulacji i 3 nieudanych transferach, został nam jeden 5cio dniowy Mrozaczek. Jutro jadę na drugą wizytę do doc Pasnika, mam część badań i jutro będę robić kolejne......niby działam, idę do przodu, a jednak wiary mi brak :( Dodatkowo stresuje mnie to ze nie mieszkam w Pl wiec loty i w ogóle planowanie, żeby jeszcze w odpowiedni dzień cyklu się wbić. ....ale widzę ze jest Was tu trochę które mieszkacie za granicą.
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie i podzielcie czasem wiedzą i wsparciem. Pozdawiam
Witaj Aniu nie ważne z jakim humorem ale idź do przodu. Humor sam się poprawi jak będą dwie kreski. Ciężko jest, to każdy wie ale pamiętaj prędzej czy później in vitro się udaje.

Do góry