Szczescie1986
Fanka BB :)
Tak masz mnie jako pechowa osobeMi sie pew ie juz nigdy nie uda nie znam bardziej pechowej osoby jak ja![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak masz mnie jako pechowa osobeMi sie pew ie juz nigdy nie uda nie znam bardziej pechowej osoby jak ja![]()
Pięknie, pięknie!!!!
No wynik do pozazdroszczenia!
Przykro mi bardzo. Zrobiłaś wszystko co mogłaś, teraz trzeba wypatrywać, żeby wszystko samo sie oczyściło. Tulę!
Jeśli chodzi o kiry to raczej nie ma ograniczeń. Koszt 360zł.
Allo mlry mozna robić tylko we wt, śr i czw.
Beata, ja po 5ciu dniach miałam estradiol52 więc bardzo podobnie. A teraz czeka na mnie 6 blastków a ja miałam ryzyko hiperki ;P Jeszcze podrosną!!
My się będziemy stresować za Ciebie a Ty bierz głęboki wdech i odpoczywaj :*
Cudnie!!
Tak, 6. Jutro mam wizytę kontrolną po punkcji, więc się dowiem jak tam wszystko wygląda i czy w następnym cyklu się uda podchodzić
Ufffffffff!!! Super, cudnie!
Przy histeroskopii można rozpoznać polipa ale też go równocześnie usunąć. Zabieg błyskawiczny. Wolałabym to niż łyżeczkowanie ale wiadomo, że niczego nie przeskoczysz :/
Kochana przykro mi z powodu bety. Ale nastawienie masz dobre - trzeba walczyć a nie dołować się. Kiedy planujesz kolejną próbę?
Z nami najleiej, nikt Cie tak nie zrozumie jak ten kto przechodzi przez to samo.
Czeeeeekam na najlesze efekry tego cudeńka!!
To lecicie równiutko z @Kurcia!!
Noooooooooooo kochana - to przyszalałaś najpierw z tym testem a teraz z betą!!! Zanim będziesz gruba to będzie rzyganko
Mocne kciuki za piękne przyrosty!!
Witam nowe koleżanki![]()
A masz w swojej klinice mozliwosc zrobienia badania genetycznego zarodkow?
Nic Ci nie umknęło bo nic @motylel24 nie pisałam- 7dpt beta - 146,94
Teraz modlę się aby rosła..
@chlopkersMiałam pobrane 4 komórki z czego 4 się zapoldnily do stadium blastocysty, trzy najlepszej klasy AA a jedną klasy CC Lekarz powiedział że koszt sprawdzenia genetyki jest dużo wyższy niż sam protokoł a i ryzyko rozmrażania i badania bardzo duże. Podobno 50 procent zarodków ostatnio podają wadliwych. Nie wiem ale już staram się tego nie analizować chce podejść w kolejnym cyklu 3 raz pod rząd...
Łałałiła ale cudo!!!!!!!!Tak Kochana... nie mówiłam nic bo sama nie wiedziałam czy polecę na ta bete. Ale obczailam labo koło nowej pracy i poszłam..
cenią się tam jak za złoto... więc motywują mnie do rozsądnej weryfikacji :-)
Silna babka z Ciebie. Kazdy ma gorsze chwile. Kciuki!Już dobrze. Wiedzieli było najgorzej... Hehehehe sama wiesz. Niby taka słaba ale jednak podchodzę trzeci raz w tym cyklu tylko czekam na okres. Beta z miesiąca na miesiąc coraz wyższa więc może teraz mnie zaskoczy. Dzisiaj już jest dobrze![]()
Super!!!ło matko naczekałam się, jeszcze ponad godzina opóźnienia była zwariować idzie... na szczęście z niunią wszystko ok podrosła i podgoniła wagowo więc po strachu.. Zdjęć nie dostałam dziś...
Witajcie
Chciałam do Was dołączyć, czytam od paru miesięcy, ale wcześniej się nie udzielalam. Dzisiaj dopadł mnie dół, a Wy tak fajnie się wspieracie....
Jestem po jednej stymulacji i 3 nieudanych transferach, został nam jeden 5cio dniowy Mrozaczek. Jutro jadę na drugą wizytę do doc Pasnika, mam część badań i jutro będę robić kolejne......niby działam, idę do przodu, a jednak wiary mi brakDodatkowo stresuje mnie to ze nie mieszkam w Pl wiec loty i w ogóle planowanie, żeby jeszcze w odpowiedni dzień cyklu się wbić. ....ale widzę ze jest Was tu trochę które mieszkacie za granicą.
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie i podzielcie czasem wiedzą i wsparciem. Pozdawiam
DziękiŁałałiła ale cudo!!!!!!!!Silna babka z Ciebie. Kazdy ma gorsze chwile. Kciuki!Super!!!