1
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj odebrałam wypis. No i ostatni przyrost nie był nawet 50% no a później jak widać, spadek... Ciekawa jestem kiedy zacznę normalnie krwawić... Zobacz załącznik 903912
Ale piękna kawka! Powiedz mi co to za ekspres? Bo mnie ominęło.Tak on na zmielona kawęmożna zrobić espresso, zwykła z mlekiem albo latte warstwowe
Ja teraz kupuje młynek do kawy i ziarnista kawe i będę mieli na bieżąco bo jeszcze lepszy aromat kawy
A 15 bar to już mocny ekspresZobacz załącznik 903908
Wyżej Kasia dodała to ekspres z Lidla [emoji4]Ale piękna kawka! Powiedz mi co to za ekspres? Bo mnie ominęło.![]()
To i tak jest jakiś sukces, bo w tą ciąże zaszłam. Mąż wie, że bezplodny nie jest. A co ze mną to się okaże, 8 mam wizytę u mojego lekarza ciekawe co powie.musi się udać kolejnym razem, a teraz musisz się wziąć za badania porobić sobie wszystko i może akurat następnym razem się wszystko uda ! [emoji4]
Nie stosowałam ale pomyślę o tym.@Migdalove a ty zazywalas Acard 75? mi moj gin polecal go w staraniach bo poprawia ukrwienie macicy i pomaga w ten sposob zagniezdzic sie zarodkowi. moze jak juz wrocicie do staran skonsultujesz to ze swoim lekarzem?
To fakt, też się pocieszam, że w ciążę zaszłam tylko nie wiadomo dlaczego wyszło jak wyszło, jeśli mam być szczera to pewnie lekarz stwierdzi, że zdarza się, chyba, że trafisz na jakiś wyjątek, ale powiem ci, że po przeczytaniu tylu historii nie spotkałam jeszcze żadnego lekarza, który po jednym poronieniu zlecił jakieś konkretne badania...To i tak jest jakiś sukces, bo w tą ciąże zaszłam. Mąż wie, że bezplodny nie jest. A co ze mną to się okaże, 8 mam wizytę u mojego lekarza ciekawe co powie.
A no racja i cenę też znalazłam. Chyba się skusimy z mężem.Wyżej Kasia dodała to ekspres z Lidla [emoji4]