• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zamówiłam sobie właśnie na olx biały kombinezon. W ogóle nie zniszczony bo dostałam jego zdjęcia z każdej strony :D Pan mi wysłałam zdjęcie każdej nogawki z przodu i z tylu tak samo rekawków :D ma jakieś misie na środku, ale myślę że na Chrzest i tak się nada. Za całość dałam 25 zl. Rozmiar 62. Mam nadzieję że za miesiąc będzie dobry. Moje dziecko osiągnęło rozmiar 56 i dopiero teraz wszystkie te ciuszki są na niego idealne. Oby nie zaczął rosnąć w ekspresowym tempie i eby nie okazalo się, że 11 listopada kombinezon będzie za mały :( ale wolę się przygotować na zapas niż na ostatnią chwilę czegoś szukać. Na allegro znalazłam też piękne zaproszenia na chrzest z koperta i naklejka na kopertę, jakby któraś chciała to wyśle linka.
Kombinezon jak nowy i cena super. Pewnie po jednym dziecku tylko bo nawet nie sprany. Ja dzisiaj też patrzyłam biały kombinezon u nas na rynku ale prawie 100 zł. Może też coś na allegro lub olx poszukam. Podeślij mi link do tych zaproszeń ☺

A to w sumie dobrze jak dziecko często je w nocy w sensie dla laktacji no i pokarm nocny lepszy:) ja dlatego śpię z młodym w łóżku bo on też się budzi od północy co 2 h ale dzięki temu ładnie przybiera:)
Ja właśnie w nocy mam bardzo dużo mleka aż nie wiem co z nim robić . Ale mój Olek mało je w nocy , śpi mi i po 7 godzin . Ale też dobrze przybiera. Teraz równy tydzień i 430g [emoji16]
Normalnie dziewczyny nie do wiary, matka źle się czuje dzisiaj to dzieciaki ja oszczędzają. Wykąpałam Olka wtedy Alka zjadła kolację jego karmiłam ona się wykąpała. Jego odłożyłam do łóżeczka a jej poczytałam i włączyłam bajkę wróciłam a on śpi , ona usypia. Normalnie szok że tak gładko poszło :) teraz zjem kolację i czekam na męża:))
Może powinnaś na codzien udawać że się źle czujesz ? [emoji16][emoji16]

Nam dzisiaj przyszedł kombinezon kupiony na Olx , jak nowy za 40 zł Reserved rozmiar 62 . I jeszcze za duży .. dotykal jej do buzi to zaczęła lizać języczkiem i buzia otwarta na zdjęciu :D miał być na chrzest , no nic może jeszcze urośnie do końca pazdziernika żeby głową dobrze wystawała :D
DSC00200.JPG
IMG_20181004_122133.jpg

Załączniki

• IMG_20181004_122133.jpg
    IMG_20181004_122133.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 303
  • DSC00200.JPG
    DSC00200.JPG
    322,1 KB · Wyświetleń: 291
A to w sumie dobrze jak dziecko często je w nocy w sensie dla laktacji no i pokarm nocny lepszy:) ja dlatego śpię z młodym w łóżku bo on też się budzi od północy co 2 h ale dzięki temu ładnie przybiera:)
To chyba nie ma zasady :) mój je w nocy 2 razy (jeśli 6 rano nazywamy nocą), a waży ponad 6kg :)
Zawsze się zastanawiam nad argumentem, że ktoś śpi z dzieckiem, bo łatwiej karmić, nie wstajecie i tak z łóżka żeby zmienić pampersa?

reklama
Zamówiłam sobie właśnie na olx biały kombinezon. W ogóle nie zniszczony bo dostałam jego zdjęcia z każdej strony :D Pan mi wysłałam zdjęcie każdej nogawki z przodu i z tylu tak samo rekawków :D ma jakieś misie na środku, ale myślę że na Chrzest i tak się nada. Za całość dałam 25 zl. Rozmiar 62. Mam nadzieję że za miesiąc będzie dobry. Moje dziecko osiągnęło rozmiar 56 i dopiero teraz wszystkie te ciuszki są na niego idealne. Oby nie zaczął rosnąć w ekspresowym tempie i eby nie okazalo się, że 11 listopada kombinezon będzie za mały :( ale wolę się przygotować na zapas niż na ostatnią chwilę czegoś szukać. Na allegro znalazłam też piękne zaproszenia na chrzest z koperta i naklejka na kopertę, jakby któraś chciała to wyśle linka.
Śliczny kombinezonik i czpulka a cena okazyjna :) świetny , po co kupować nowy jak można znaleźć takie cudeńko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry