Paulana
Fanka BB :)
Chętnie oddam A tak na serio to nie wiem czemu ona tyle robi. Czasami to nawet z 10zrobi na dobę. Dziś na spacerze 3godzinnym 2razy ją przebieralam. Pediatra mówi, że jest okm
Karmisz swoim mlekiem to normalne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chętnie oddam A tak na serio to nie wiem czemu ona tyle robi. Czasami to nawet z 10zrobi na dobę. Dziś na spacerze 3godzinnym 2razy ją przebieralam. Pediatra mówi, że jest okm
Tak dokladnie po porodzie juz nie wrocilam do swojego domku rodzinnego tak ze na gleboka wode wskoczylam od razu ale nie bylo tak zle bo Maly bardzo grzeczny oczywiście sa wyjatki ze czasem caly dzien marudny ale spi mi czesto w nocy od 22-7 wiec to mu moge wybaczyc a przespana noc to juz pol sukcesuJa pamiętammieliscie chyba się przeprowadzić do swojego domku jak dobrze pamiętam ?
![]()
U nas teżDziękuje kochana [emoji5] sezon zimowy otworzyłam hahha a śmiesznie, bo u nas teraz cały nast tydzień po 19-23 stopnie ma być.
I ja poproszę [emoji16]Ja wezme dwie [emoji23][emoji23]
Moja tez od 19 śpiA u nas dziwnie z tymi kupami jest. Raz na tydzień jest wielka taka że aż na plecy ale żółta i normalna. A tak to co 2-3 dzień są takie mniejsze i oprócz tego z bączkami brudzi pieluszkę. Ale nie ma sluzu, nie męczy się nadmiernie, nie płacze więc chyba jest ok.
Dzisiaj na spacerze przespał od 9.45 do 12.30 także też ładnie. Popołudniu gorzej że spaniem ale jak usnął o 19 tak śpi póki cotakże idę spać bo on pierwszy sen ma dłuższy do ok. 23-24 a później już częstsze pobudki.
Opłaca ci się ? Ja wsypuję w pudełeczko (kiedyś na mleko z piersi by się przydało) ładne , przezroczyste , nie za dużeDziewczyny czy u was gdzieś w Rossmanie są takie saszetki HiPP comfort? U nas tylko combiotic i to jak się trafi a my comfort używamy i czasem takie małe saszetki na wyjście się by przydały.
Moja się bardzo dziś slinila, dosłownie kapało. Ale mam nadzieje ze to jeszcze nie zebyMoże jej żeby idą [emoji23]
Nie za wczesnie na zeby?Moja się bardzo dziś slinila, dosłownie kapało. Ale mam nadzieje ze to jeszcze nie zeby![]()
Opłaca ci się ? Ja wsypuję w pudełeczko (kiedyś na mleko z piersi by się przydało) ładne , przezroczyste , nie za dużena wyjścia w sam raZ. W środku mała miarka , (złamana rączka na pół żeby weszła w pudełeczko)
Nie za wczesnie na zeby?![]()