Anulaa88
Fanka BB :)
Laluś[emoji7]A my dziś u babci [emoji16][emoji16] przyznam szczerze że głównie po to żebym mogła odpocząć bo mój Wojtek w pracy to mi się małym zajmą [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 905181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Laluś[emoji7]A my dziś u babci [emoji16][emoji16] przyznam szczerze że głównie po to żebym mogła odpocząć bo mój Wojtek w pracy to mi się małym zajmą [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 905181
Ja uzywam zawsze gdy nie ma mnie w lozkuJa jej używałam tylko 2 razy a teraz robi za dekoracje bo jak dla mnie to byl zbedny wydatek bo używam tylko rogala bardziej mi przypasowal![]()
Jaki przystojniakA my dziś u babci [emoji16][emoji16] przyznam szczerze że głównie po to żebym mogła odpocząć bo mój Wojtek w pracy to mi się małym zajmą [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 905181
Zazdroszczę .. moja usnie o 20 i pobudki ma o 23,2,4,5,6Moj maly dzis przyszedł samego siebie spal 12h ciagiemgdyby nie to ze ladnie przybiera na wadze to by trzeba bylo budzic a to graniczy z cudem
tez Wasze maluszki sie nie mogą dobudzic na jedzonko w nocy? Mój nieraz godzinę potrzebuje na obudzil sie troche poplacze pomarudzi i spi dalej
![]()
3:50 dzień dobry zabawo [emoji16]
Zobacz załącznik 905114
W ogóle to dzień dobry.
Nakarmilam młodą, ona poszła spać A mi się juz nie chce. Chyba wstaję, pomaluję sobie paznokcie i zrobię sos do gołąbków. Wczoraj zamknęłam ale już nie zdążyłam zrobić sosu. Tesciowie dziś przyjeżdżają. Wykorzystamy ich, zostawimy z nimi dzieci i wyjdziemy gdzieś sami na te 2-2,5 godzinkijeszcze o tym nie wiedzą ale co się mają n83 zgodzić
![]()
To dziewczynkaOj to masz.wesolo w nocy. Spróbuj do niego nie gadać, za dużo nie pokazywać twarzy to może będzie usypiał. Moja akurat śpi, budzi się o 7:30 najczęściej ale właśnie staram się nie okazywać emocji by nie rozbudzać za dużo.
To dziewczynka![]()