raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
No to superNie ma regułyja 2650 a syn był 3650 [emoji23]
Za to córka jak ja mała 2450(choćby jakby dotrzymala do terminu to może i że 3kg by miała)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to superNie ma regułyja 2650 a syn był 3650 [emoji23]
Za to córka jak ja mała 2450(choćby jakby dotrzymala do terminu to może i że 3kg by miała)
U nas śpioszki tylko rozowe zostaly.. W ogole taki Sajgon wszystko rozrzucone nic nie na miejscu powyciagane z pudełek... Ludzie to bydlo... Zamiast podejsc i przegladac pudla z rozmiarami i wzorami to chyba sobie wyrywali. Dorwalam bodziaki i spodenki chociaż... Szkoda tylko ze nie bylo tych z calymi stopkami pół pajacykami.Ja właśnie wróciłamoczywiście dużo rzeczy przekopane, ale dorwałam body, spodenki i śpioszki [emoji7]
No wlasnie te Bebetto maja super gondole duże. No nic na targi w sobote pojade to zobaczymy.Ja mam bebetto Luca. Bardzo długa gondola że nada się nawet dla większego dziecka
Ja 2900 a corka 4150Nie ma regułyja 2650 a syn był 3650 [emoji23]
No ja syna nie urodziłam [emoji23] po 7,5h wzięli mnie pod nóż [emoji23] i po dziś dzień dziękuję Bogu. Bo potem jak anestezjolog usłyszała ile mały ważył i ile cm (był krótki więc nabity) to stwierdziła że bym nie urodziła. A Maje to już z własnego wyboru chciałam przez cc. Bo i koniec końców i tak nie daliby mi urodzić naturalnie przez ryzyko pęknięcia macicy.No to superbo ja drobna i już się zamartwiam jak ja urodzę
![]()
Na Mai 50/56 gdzie ona już 10 tyg i ponad 4,5kgNasz pierwszy skromny zakup
Dosc duze wypadaja 50/56
No u nas to samo. Ja nie wiem co tam za wieś chodzi. W ogóle tego nie szanują. Przecież są zwroty w Lidlu,jakby nie pasowało, A robią taki syf...U nas śpioszki tylko rozowe zostaly.. W ogole taki Sajgon wszystko rozrzucone nic nie na miejscu powyciagane z pudełek... Ludzie to bydlo... Zamiast podejsc i przegladac pudla z rozmiarami i wzorami to chyba sobie wyrywali. Dorwalam bodziaki i spodenki chociaż... Szkoda tylko ze nie bylo tych z calymi stopkami pół pajacykami.
Oooo właśnie te bodziaki muszę upolować!! Spodenki te same [emoji7]Nasz pierwszy skromny zakup
Dosc duze wypadaja 50/56
Serio to Lidl 50/56?? [emoji7] pucołek śliczny [emoji7]Na Mai 50/56 gdzie ona już 10 tyg i ponad 4,5kgZobacz załącznik 905515