Co do kontaktu dziadków z wnukami.. ja sie bardzo ciesze ze mlody ma super kontakt z tz rodzicami, oni go uwielbiają a on ich.. to jedyni dziadkowie jakich ma.. bo ja nie mam kontaktu ze swoja matką, z ojcem to raz na rok gadam on sie wnukiem nie interesuje, a z tymi drugimi dziadkami mlody nie ma zupelnie kontaktu. I bardzo dobrze..Matko ile ja przez nich nerwów zjadlam... jak wyprowadzilam sie od ex to potrafili wpasc do mnie bez uprzedzenia i zawsze twierdzili ze maja prawo bo nie przychodza do mnie tylko do wnuka, ale po ktorejs z takich akcji gdzie przyszli i zaczęli straszyc mnie opieką spoleczna bo uwaga!dziecko ma ze mna zle, bo jak to tak nie miec tv i dziecku (polrocznemu..) nie wlaczyc bajki(powiedział to czlowiek ktory 3miesiecznemu dziecku dal dwie kostki czekolady[emoji34]..) .zrobili mi wtedy niezła awanturę a ja ich zwyczajnie wyrzucilam z mieszkania... od tego czasu co jakis czas straszyli ze nasla na mnie opieke, ze oni zabiora mlodego itp... na szczescie wreszcie im przeszło i dali sobie spokój widzac ze nic im to nie da, dzis nawet nie pamietaja o urodzinach wnuka takze noo..