oliwiapatrycja
Fanka BB :)
My też bylismy prywatnie , 150 zł a u Was ?U mnie wyszlo prawidlowo wszystko.. kazal przyjsc za 4 tyg oczywiscie prywatnie.. z pierwsza bylam dopiero po pol roku na kolejnym badaniu. Takze ja nie ide dopiero pozniej pojde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My też bylismy prywatnie , 150 zł a u Was ?U mnie wyszlo prawidlowo wszystko.. kazal przyjsc za 4 tyg oczywiscie prywatnie.. z pierwsza bylam dopiero po pol roku na kolejnym badaniu. Takze ja nie ide dopiero pozniej pojde
Kurczę, to chyba faktycznie czas na terapię. Nie dziwię się, że go sprawdzasz skoro już kiedyś zawiódł Twoje zaufanie. Może faktycznie to, że założył tego fb nic nie znaczy ale pewnie różne myśli chodzą Ci po głowie...A dziękujęraz lepiej raz gorzej,ale żyjemy jak małżeństwo. Kłócimy się, ale uważam że to lepsze niż milczenie...bo oznacza że nam zależy. Pracujemy nad sobą,widzę że się stara pomagać w domu. W lepsze dni są buziaczki i Przytulanki... Ale ja wieczorami o 21 padam,więc mało czasu mamy dla siebie. Niestety mam predyspozycje do szpiegowania...i znowu sprawdziłam mojego męża...historie w komórce (Wiem wiem,że to przykre i nie do pomyslenia). Ale mam ogromny problem z zaufaniem...No i 9dkryalam że za moimi plecami założył Facebooka (bo oboje nie mamy, oddzielna historia, kiedyś miał i zawiódł moje zaufanie, poza tym stwierdziliśmy że jak chce się utrzymywać kontakt to są tel). No i mu o tym powiedziałam. Tłumaczył tym że mu potrzebny był do drugiej pracy, jest trenerem piłki nożnej i z rodzicami miał mieć kontakt i coś tam innego). I niby 2 tyg temu usunął konto. Ale moje podejrzenia padają na co innego .. skoro wie jak to z tym Facebookiem u nas mógł przyjść i pogadać że potrzebuje założyć. Nie lubię jak robi cos za plecami. I tak w kółko. Chyba bez terapii się nie obejdzie ...
Ja znalazłam za 100zł lekarza, który miał dobre opinieMy też bylismy prywatnie , 150 zł a u Was ?
My kiedyś z synkiem 3 lata temu jak byliśmy u tego lekarza co teraz to było po 100 zł a teraz byłam pewna że tyle samo już sobie wyjmuje 100 a on mówi że 150Ja znalazłam za 100zł lekarza, który miał dobre opinie![]()
Nie wiedziałam , że to jest późno .. ale do wtorku już niedaleko .. mam nadzieję , że nie będzie coś nie tak..@klaudiaa975 trochę późno yo usg. U mnie też były odległe terminy i dlatego poszłam prywatnie
O rany jaki maluszekHej dziewczyny ☺ nie było mnie parę dni tu i mam zaległości nie do nadrobienia. Byliśmy w niedzielę na chrzcinach u małego Wojtusia. Mały ma 2 i pół mca a waży niecałe 3500g. Urodził się w 34 tc z wagą 1700. Jeszcze spadł do 1500 i powoli przybiera. Najważniejsze, że jest zdrowy. Ale w rozwoju faktycznie jest do tyłu sporo. Mój mały już się śmieje w głos, gaworzy, popiskuje, rozgląda, a Wojtuś jeszcze nic. Wygląda jak mój mały jak się urodził. Same zobaczcie. 2 tyg różnicy. Piotruś wczoraj skończył 9 tyg i waży prawie 6 kilo☺
Zobacz załącznik 906070
Ale mi się w ogóle nie wyłącza w tym problem.No ale to o to chodzi, pogrzewa jak opadnie temperatura to sie znów włącza.
Może spotkać i dwudziestolatke. Nie ma regułyA menopauza czasem nie od 50 lat ?![]()
I też badanie trwało krócej niż rozbieranie?My kiedyś z synkiem 3 lata temu jak byliśmy u tego lekarza co teraz to było po 100 zł a teraz byłam pewna że tyle samo już sobie wyjmuje 100 a on mówi że 150![]()