miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Pozdro z zajecćwiczę i za Was
![]()
Ja mam ćwiczenia codziennie przy opiece całodziennej i spacer hah [emoji28] już chyba 50 kg zostało i w sumie chce przybrać żeby wyglądać lepiej [emoji3]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pozdro z zajecćwiczę i za Was
![]()
Hehe, ja już mam wagę taka jak przed zajściem w ciazeJa mam ćwiczenia codziennie przy opiece całodziennej i spacer hah [emoji28] już chyba 50 kg zostało i w sumie chce przybrać żeby wyglądać lepiej [emoji3]
Hehe, ja już mam wagę taka jak przed zajściem w ciazestraciłam podczas roboty w domu przy dwójce dzieci i obrabianiu chaty. Ale wyjście na zajęcia to odmozdzenie, endorfiny i czas dla mnis
gdzie nie mysle o problemach,a o sobie
daje to zajebistrgo kopa energii
![]()
No samej też by mi było ciężko się zmobilizować .. co innego wyjść do ludzi i zapłacić za toJa się zbieram do ćwiczeń ale słabo mi idzie. Musi być mąż w domu bo inaczej co chwila będę musiała przerywać. A wieczorem to już mi się słabo chce. Muszę się zmobilizować bo brzuch słabo wyglada.
W dodatku ręką po wypadku na rolkach i teraz jeszcze ta boląca pierś mnie nie zachęcają do ćwiczeń.
Już nie mogę się doczekać wiosny jak Młody będzie siedział i wsadzę go do fotelika rowerowego i zamiast spacerów w wózku będziemy szaleć na rowerach)
Ja też swoja przebrałam w tą bluzę dzisiaj [emoji23]
No podziwiam że chce ci się bo mi się wyjść nie chceNo samej też by mi było ciężko się zmobilizować .. co innego wyjść do ludzi i zapłacić za tojest inna motywacja
A poza tym bez dzieci, jest czas na regenerację mozgu
![]()
Że ci się chcePozdro z zajecćwiczę i za Was
![]()