D
Deleted member 182168
Gość
Zapraszam.Trochę osób nowych mnie obserwuje to daj znać, że to Ty
![]()
Podasz nazwę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
![]()
Dziewczyny muszę zrobić badania podstawowe w laboratorium Diagnostyka myślicie że jak zrobię czwartek rano to będą na piątek rano czy musiałbym iść jutro? Nie chce mi się jutro iść stąd moje pytaniea Euthyrox przed morfologia normalnie brać ?
![]()
Marta, piękne zdjęcia! Masz nowego obserwującego [emoji6]Ja też chcę nick!
Mój na insta to: tomitobi_com
To dobry pomysł, żeby sie powymieniać nickami z instaJa też chcę nick!
Mój na insta to: tomitobi_com
Haha i u Ciebie też jestem [emoji6]To dobry pomysł, żeby sie powymieniać nickami z insta![]()
Mój to : niteczkii_
Noo cos bylo nie tak. Mialam mozliwosc kontaktu do tego zamowienia i napisalam wczoraj. I proszę juz mam maila i sms ze sa do odbioru. Fuksem sie udalo. I juz przechodzę na prenatal duo.To chyba coś nie tak bo przecież max idzie 72 godziny, ja zamawiam np. poniedziałek po południu to wtorek rano mam![]()
Ja tylko w Diagnostyce robię badania i jak ide na rano do 11 to wyniki mam najpóźniej ok 16. Zazwyczaj ok 14-15. Na posiew i awidność czekałam dłużej ale to wynika ze specyfiki samego badania. Pozostałe natomiast, nawet jak robiłam HIV, kiłę, WZW i całe mnóstwo innych o kilku godzinach miałam. Nawet na PAPPę dwa dni czekałam.Dziewczyny muszę zrobić badania podstawowe w laboratorium Diagnostyka myślicie że jak zrobię czwartek rano to będą na piątek rano czy musiałbym iść jutro? Nie chce mi się jutro iść stąd moje pytaniea Euthyrox przed morfologia normalnie brać ?
Ja w takich sytuacjach mam nieodpartą ochotę udowodnić jej,że wiem,że kłamieZnamy się od małego i mieszkamy w tej samej wsi więc to taki nieunikniony kontakt. Ona raczej to robi by zwrócić na siebie uwagę, że ona w końcu też jest szczęśliwa i ma to czego ja nie mam. Teraz chociaż ma chłopaka w miarę ogarniętego. No i ogólnie nie boje się jej bo jest tchórzem.
Mam dowód na to, że mnie okłamuje. Szukałam na facebooku jej koleżanek, które mogą być w ciąży ale nikogo nie znalazłam. Dzisiaj dodałam do obserwowanych dziewczynę ze szkoły, młodszą sporo ode mnie z wioski obok. No i ona była w ciąży, w czerwcu urodziła więc popatrzyłam na zdjęcia a tam patrzę i zdjęcie USG które dostałam właśnie od tej mojej koleżanki.![]()