Anulaa88
Fanka BB :)
podobno ok[emoji4]ale dzisiaj jedziemy z wynikami do lekarza. A wiesz już, jakie badanie słuchu będziecie miały?Dzięki. Wszystko ok u was tak?
My badanie słuchu mamy za 2tyg.
Jesteśmy już po usg, jest wszystko dobrze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
podobno ok[emoji4]ale dzisiaj jedziemy z wynikami do lekarza. A wiesz już, jakie badanie słuchu będziecie miały?Dzięki. Wszystko ok u was tak?
My badanie słuchu mamy za 2tyg.
Jesteśmy już po usg, jest wszystko dobrze![]()
100 % to tylko brak współżyciaJakiś tam procent jest. Ale ta metoda jest najskuteczniejsza. Ze jak bierzesz antybiotyk albo masz jelitowke to zabezpiecza Cię tak samo a przy tabsach juz nie.
Moj gin wystawia receptę i kupuje się samemu.Ginekolog kupuje i zakłada. Czy boli?. Bardziej bym nazwała głupie uczucie takie rozpieranie. Przez pierwszy miesiąc boli jak na okres bo to ciało obce i musi się zaklimatyzowac. A potem nawet nie wiesz ze ja masz. A jak włożyć głęboko palce to czujesz takie niteczki bo są potrzebne aby ją wyjąć... Jedyny minus to taki ze ja się zakłada w dniu najsilniejszego krwawienia miesiaczkowego bo szyjka jest najbardziej otwarta
Nie, nie wiem.podobno ok[emoji4]ale dzisiaj jedziemy z wynikami do lekarza. A wiesz już, jakie badanie słuchu będziecie miały?
A u mnie było tak ze on już miałMoj gin wystawia receptę i kupuje się samemu.
Ja bym Ci chętnie oddała że 2-3rozmiaryA ta wkładka jest hormonalna ? Może to głupio zabrzmi ale chciałabym coś po czym minimalnie chociaż urosły by mi piersi. Przed ciążą było okej. A teraz mam biust jak dziewczynka z podstawówki. Czasem płakać mi się chce jak stanik zakładam..![]()
Aaa, ja czekam na okres bo chciałabym już tą wkładkę.A u mnie było tak ze on już miał
Przepraszam za minkę. Źle mi się wcisnęłoSłodziak![]()
Trzymam kciukiMamy dziś gastrologa, posiew na bakterie i grzyby ujemny, ciekawe co nam powie... pewnie nic... ze mamy to przetrwać ...
Pytam bo do bery dobrze się jest przygotować[emoji4]Nie, nie wiem.