reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gosiaczku nie łam się. Na pewno się uda. Próbuj wytrwale:tak:
Vici ja z chęcią ten etat bym oddała:-D
No i strasznie mi się nudzi. Nie wiem za co się wziąść. Przydałoby się posprzątać ale jakoś wiecie nie mam ochoty. No ale zaraz dzieci zagarnę do roboty. Ostatnio czytaliśmy bajkę " Martynka i wielkie sprzątanie" i moja Madzia stwierdziła że ona nie umie sprzątać a bardzo by chciała więc obiecałam jej ze ją nauczę. Poza tym efekt jest taki tej bajki że jak wczoraj powalił mnie ból głowy to ona sama posprzątała wszystkie zabawki które razem z bratem porozrzucali a dziś rano poukładała ciuchy z prania do szafek:szok::confused::happy:A teraz pedzę bo jest walka o misia:no:

reklama
GOSIACZEK tak jak dziewczyny napisaly nie przejmuj sie napewno sie uda trzymam kciuki:tak:

ANIAB to niezle:szok: chyba i ja musze taka ksiazke Natalce kupic;-), bo jej ostatnio wcale nie chce sie po sobie sprzatac musze ja gonic:confused2:

Mnie tez sie nudzi i tez czeka sprzatanie i pranie ale jakos nie mam natchnienia:no:

Dzięki Iwonka, trzymam się jakoś.
Moje córy, choć już duże, też nie lubią sprzątać, zawze jakś mała aferka rozkręcona jest przy sprzątaniu, albo przekupywać Je trzeba, szkoda że kiedyś nie znalazłam takiej książeczki.

czesc kobietki:-)
czy można dołączyć do Waszego grona?:rofl2:
właśnie sobie uświadomiłam,że od wczoraj jestem na wychowawczym..... no ale tylko żeby przezimować....a od wiosny do robotki...
gosiaczku - przykro mi,ze nie udało sie zafasolkować........ w zeszłym roku też to przeżywałam....... myślałam ze jak chcę to mam no ale za 3 razem się udało...... więc wytrwałości życzę :tak: a co do sprzątania przez dzieci to moja córa ostatnio do mnie z tekstem (kiedy kazałam jej posprzątać swój pokój) że ograniczam jej wolność:cool:
pozdrawiam Wszystkie

Dzien dobry.
U mnie dzis na razie ladna pogoda. Ciekawe jak dlugo wytrzyma? Wczoraj nawet nie wytrzymalo do poludnia :-(-niebo zaszlo chmurami.

Gosiaczku przykro mi, ze nieudalo sie tym razem. Moze w przyszlym cyklu sie uda.:tak: Trzymam kciuki.:-)
Hana witaj.
Aniab moze i ja powinnam taka ksiazke zakupic?:confused:
Ja tez zauwazylam,ze cos nie widac ostatnio Iwonki.

reklama
Dzień dobry.

U nas dziś szaro i buro :-( nic mi się nie chce, a muszę sprzątać i zakupy zrobić.

Wczoraj byłam na zakupach ciuchów zimowych i ..... kupiłam wszystko co chciałam, ale wydałam tyle kasy :szok: że już nigdzie nie powinnam się ruszać :tak: No ale zima nam już nie straszna.

gosiaczku trzymam już kciuki za następny cykl. Oby fasolka zawitała do Ciebie.

hana witaj!

Aniab zdrówka życzę.

Elisabeth Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia marzeń.

Do góry