reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@anna_kat podstawowe badanie moczu zrobilam i tam pisze- jest - nie badałam jej szczególnie
Wydaje mi się, ze na koncowce ciazy to wszystko juz w moczu moze wychodzic w jakichs malych ilościach (mi wychodziło bialko w sladowych ilosciach caly trzeci trymestr, a wszystko bylo ok). Ale jakbys chciala wiedziec czy to cos poważniejszego to juz chyba tylko test z krwi Ci powie, to juz gin stwierdzi czy jest taka potrzeba, czy nie.

@anna_kat no oby do USG w takim razie. I ja tam wierzę,że jest wszystko wporzo:) I ,ze skończy się na strachu.
@roxie123 kciukasy za Was:*
Z cyklu : pytania córki. Jedziemy dziś autem...a córka mnie się pyta...mamooo?? a jakbyś miała bliźniaki to jakbyśmy je nazwali? Np...jakby były dwie dziewczynki :):):) Także dzień jak co dzień :)

@anna_kat no oby do USG w takim razie. I ja tam wierzę,że jest wszystko wporzo:) I ,ze skończy się na strachu.
@roxie123 kciukasy za Was:*
Z cyklu : pytania córki. Jedziemy dziś autem...a córka mnie się pyta...mamooo?? a jakbyś miała bliźniaki to jakbyśmy je nazwali? Np...jakby były dwie dziewczynki :):):) Także dzień jak co dzień :)
Eh biedne te dzieci. A mówicie swoim, ze ciezko o kolejne? Mój za to mysli, ze mama jest chora, bo tata codziennie robi jej zastrzyki...

@marshia @anna_kat siedze w krzakach bo nie mam nic do napisania poki co. A pozatym nawet nie zaglądałam na wątek bo wczoraj głowa mnie strasznie bolała, mdłości miałam i wymioty :( ale to niestety efekt stresu nie objawów ciążowych... ehh.. Moje plamienia są dziwne... obserwuje je głównie w godzinach do południowych... po południu już nic... dzisiaj już kolor jasny brąz... jutro wizyta :confused2::confused::baffled: marshia Ty miałaś jakiekolwiek objawy na początku?

@marshia @anna_kat siedze w krzakach bo nie mam nic do napisania poki co. A pozatym nawet nie zaglądałam na wątek bo wczoraj głowa mnie strasznie bolała, mdłości miałam i wymioty :( ale to niestety efekt stresu nie objawów ciążowych... ehh.. Moje plamienia są dziwne... obserwuje je głównie w godzinach do południowych... po południu już nic... dzisiaj już kolor jasny brąz... jutro wizyta :confused2::confused::baffled: marshia Ty miałaś jakiekolwiek objawy na początku?

Ja nie mam żadnych objawów do tej pory..... ;) Oprócz tego że, wreszcie zaczął mi rosnąć brzuch i czuje delikatne plumkania w środku. No i może trochę więcej snu potrzebuje - wieczorami padam na pysk. No i bolały mi piersi od początku, to jedyne.

To mam nadzieje, ze to tylko krwiak i jutro przekazesz nam dobra wiadomość :) dobrze, ze nie leci caly czas, no i brązowy kolor nie jest zly.

reklama
@anna_kat ja niestety mam złe przeczucia... wg om dziś 6tydzien. A Ty kiedy planujesz na wizytę się wybrać ?:) jak u Ciebie w ogóle, dalej krew Cię straszy?

@marshia mnie cycki strasznie stresują bo 2 dni bolą potem 3 dni nie. Dzisiaj nie bolą i już nawet boje się ich dotykać i macać bo już i tak wymacalam na Amen. Rosnij zdrowo mała Rybko :) ;*

Do góry