reklama

Mamy w Holandii

reklama
Hej ja niestety jeszcze nie urodziłam i bynajmniej nic się nie zapowiada.. Jakieś pojedyncze skurcze w ciągu dnia.. .. Więc cierpliwie czekam ..ale wiadomo jak to końcówka ciąży.. A jak u ciebie ? Jak malutka?
A u nas już miesiąc i 2 dni za nami, mała rośnie, narazie wszystko pięknie, ale bie chce chwalić bo to różnie bywa , a na kiedy masz dokładnie termin, życzę Ci łatwego porodu i pochwal się jak urodzisz [emoji6] [emoji5]

Dziękuję Ci bardzo :) Na 23. 10 ale cisza okropna:)
Chciałbym mieć już poród za sobą ale jednak się stresuję tego bólu.. Dużo osób mówiło żeby głęboko oddychać podczas skurczy i żeby się nie zaciskac tylko starać wyluzowac podczas skurczy ale czy tak się da? Heh. A szczepisz swoją malutka? Jakie macie podejście do szczepień ?

Dziękuję Ci bardzo :) Na 23. 10 ale cisza okropna:)
Chciałbym mieć już poród za sobą ale jednak się stresuję tego bólu.. Dużo osób mówiło żeby głęboko oddychać podczas skurczy i żeby się nie zaciskac tylko starać wyluzowac podczas skurczy ale czy tak się da? Heh. A szczepisz swoją malutka? Jakie macie podejście do szczepień ?
Tak zamierzam szczepic [emoji123] , dasz radę, ja bym mogła rodzić jeszcze raz, to przeżycie na dlugo zostanie w mojej pamięci [emoji307]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry