reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ah te zaprzyjażnianie:-) Mój Adrianek powiedział mi wczoraj tak: " Mamo a wiesz Marysia już nie jest moją koleżanką" zapytałam dlaczego a on na to " Bo dziś poszła tańczyc z inną dziewczynką i powiedziała że mnie już nie kocha":szok: I do tego zrobił taką smutną minkę:-( No ale przeżyjemy:tak: Hmmmm tylko ciekawe co się stało z Polą:confused: Bo ze dwa tygodnie temu to ją kochał:laugh2:

reklama
dzięki za przywitanie no i widzę,ze fajnie:-D
a moja natala też ostatnio chodzi i o chłopakach z klasy gada... że niby zaprzyjaźniać się chcą:cool:..... jeden dał jej balona... drugi cukierka...:-p
Twoja córcia do pierwszej klasy chodzi czy do drugiej?............ moja komunistka:laugh2: i ciągle do kościólka śmiga...
HANA moja Natalka tez do drugiej klasy( tylko ze ona dopiero z grudnia jest) i tez non stop do kosciola:nerd:. A jesli chodzi o chlopcow to tez juz ma jednego - nawet pierscionek od niego dostala:szok: ( taki zwykly ale zawsze cos) no i oczywiscie mnostwo kolegow w ogole wydaje mi sie ze lepiej jej sie z chlopakami dogadac bo ciagle z nimi biega zamiast isc grzecznie z dziewczynkami:cool:
Ah te zaprzyjażnianie:-) Mój Adrianek powiedział mi wczoraj tak: " Mamo a wiesz Marysia już nie jest moją koleżanką" zapytałam dlaczego a on na to " Bo dziś poszła tańczyc z inną dziewczynką i powiedziała że mnie już nie kocha":szok: I do tego zrobił taką smutną minkę:-( No ale przeżyjemy:tak: Hmmmm tylko ciekawe co się stało z Polą:confused: Bo ze dwa tygodnie temu to ją kochał:laugh2:

:-D:-D:-D:-D niezle szybko teraz dzieci zaczynaja;-)

Za niedługo obiadek będziemy jadły:-p Madzia wygrzebała z szuflady starą butelkę z ustnikiem Adrianka i koniecznie chciała z niej pic. Umyłam wyparzyłam i dałam jej:-) A tak wogóle ostatnio ulubionym jedzonkiem mojej córci jest psia karma. Ciągle jej muszę z buzi wyciągac:eek:

Hejka. ja znowu jedna reka pisze wiec wybaczcie.
rano na tvn ogladałam perfekcyjna pani domu no i mnie natchnęło do sprzatania :confused2::tak:.
dzisiaj obiecałam sobie że wstawie suwaczki, no sama jestem ciekawa czy się zmobilizuję ;-):-D.
jestem zła bo M naprawić wczoraj dzwonek ale oczywiście nie zrobił tego, no w końcu to nie mu brak dzwonka życie utrudnia i nie wiem czy już były paczki do mnie i przegapiłam czy jeszcze kwitnąć w oknie :wściekła/y:.

Kilka dni temu zapisałam sobie aukcję z allegro fotelika samochodowego od 0 do 13 kg Baby Design i wczoraj na nią zaglądam a tu 11 minut do końca i cena 58 zł, Mariusz do mnie licytuj. No to wyczekałam do ostatniej chwili i tak namieszałam że WYGRAŁAM :-D

Za niedługo obiadek będziemy jadły:-p Madzia wygrzebała z szuflady starą butelkę z ustnikiem Adrianka i koniecznie chciała z niej pic. Umyłam wyparzyłam i dałam jej:-) A tak wogóle ostatnio ulubionym jedzonkiem mojej córci jest psia karma. Ciągle jej muszę z buzi wyciągac:eek:
:-D:-D moje taż jakiś czas na psiej karmie była :-D:-D
ELIZABETH WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Witaj Hana.

Koniecznie muszę się zaopatrzyć w tą "magiczną" książkę ;-):-D:tak:

Witam ja zaraz uciekam ale wpadlam przeazac gorace pozdrowienia od Novaczki nie ma czasu bo na smykach duzo siedzi a jak mala nie spi to juz po kompie.Ale bardzo,bardzo serdecznie wszystkich pozdrawia:yes::yes::yes:

My byliśmy na zakupach bo M zadzwonił że mam coś wysokoprocentowego w hurtowni kupić to kumplom zawiezie jak będzie w niedzielę jechał. Teraz szykuję obiad- muszę tylko posklejać pierogi bo już wszystko gotowe.
Witaj Hana. Widzę że mieszkasz niedaleko:-) Ja do Szczecina mam 20 pare km.
Moje dzieci dziś sprzątały i jak im się podobało. Naprawdę polecam tą książeczkę.:-D
Iwonac28 widzę że przed tobą okres pierwszych randek:-DPowodzenia;-)
Sikoreczka oby Madzi ząbki przestały dokuczać:tak:A Twój synuś to niezły aparacik i jaki kochliwy:-D
Reniferku widzę że było lepiej:tak:Mam nadzieję że tak już zostanie:tak:

Dzięki Wam Kobietki za ciepłe słówka, od razu mi lepiej, tylko ten brzuch boli dzisiaj i senna jestem, bo z naszymi gośćmi siedzieliśmy dziś do 3 nad ranem a pobudka o 6 była, mąż do pracy a dziewczynki do szkoły.
A co do tych Natalek, to faktycznie może One tak mają z tym sprzątaniem, hihihi.
Emilka moja jest całkiem podobna- też nieżle kombinuje ze sprzątaniem, żebyście wiedziały jakie ja czasem rzeczy znajduje pochowane w Jej pokoju.......normalnie włosy dęba stają. Bo po co chodzić do kuchni odstawić np. szklankę czy talerzyk, jak można sobie do szuflady z bielizną schować, nie??

No ja jeszcze chwilka i zmykam po Adrianka:-D Madzia zmęczona bo na cycu właśnie zasypia:sorry: To dobrze wyśpi się na dworku, akurat słoneczko wychodzi to pospacerujemy:laugh2:
Ania 138 ładne suwaczki :-)
Aniab190 ano mój synio bardzo kochliwy. " W piaskownicy" też ma już kilka dziewczyn, a ostatnio darzy ogromnym uczuciem panią praktykantkę z przedszkola. Ciągle się do niej przytula i prosił żebym jej kwiatki kupiła. Aż strach pomyślec co będzie dalej:eek::laugh2:
Zmykam bo muszę jeszcze po drodze owocki kupic:happy:

reklama
VICI pozdrow Novaczke od nas i niech do nas zaglada od czasu do czasu:tak::tak:

SIKORECZKA to ty nie predko bedziesz tesciowa jak twoj synek bedzie tak przebieral w tych pannach;-):laugh2::laugh2::rofl2:.

GOSIACZEK niezle :szok: na szczescie moja mloda takich pomyslow jeszcze nie ma:happy:

Do góry