annemarie
Fanka BB :)
Musimy przewegetowac@annemarie witaj w klubie
Ja też bym chętnie czasami sobie zygnela, tak to tylko chodzę i mi się odbija wszystkim co zjadlam i wypilam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musimy przewegetowac@annemarie witaj w klubie
Ja też bym chętnie czasami sobie zygnela, tak to tylko chodzę i mi się odbija wszystkim co zjadlam i wypilam.
Ja kochana relanium wzięłam tylko przed transferem. Później już nie brałam.@Beata 4 kochana piekna beta gratuluje!!!
Ja jestem w domu. Oby doczekac przyszlej soboty![]()
Ile razy dziennie bralyscie relanium 5mg i spasmoline?
@Dgd [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] aby kropek się zadomowil na min 8 miesięcyI ja już z jestem z kropkiem w domciu. Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim razem i każdej z osobna za dobre słowa i kciukiZ dwoma pozostałymi zarodkami czekamy do poniedziałku, wtedy się okaże czy będzie co mrozić. @Beata 4 dałaś czadu z betą. To czekamy na piękny przyrost teraz
Ja testuję 31, o ile wytrzymam. @Kurcia byle do soboty
![]()
@Ewunka Marcelina jest cudowna [emoji173]
@Never give up ❤❤❤
Ależ oczywiście ;-)Musimy przewegetowacna wlasne zyczenie. Ja sobie zawsze tlumacze ze to tylko taka faza i swiadczy o zdrowej ciazy.
Przezyjemy
Ciekawa jestem ile tych maluszków się kryje w brzuszku u mamusi@Never give up [emoji173][emoji173][emoji173]
Mnie mulilo strasznie długo... Nie. Mogłam nic ruszyc a wyrzygac sie nie mogłam... Straszne uczucie bo Tak jak piszesz wolałabym se rzygnac raz a dobrze. A tak od wszystkiego mnie odrzucalo.. żadnych zapachów nie. Mogło byc naokoło...Wlasnie ze nie rzygam, moze jakbym tak raz a dobrze... to by mnie prestalo mulicobawiam sie ze to juz kwestia dni...
![]()
Czyli na12 tyg sie nie skonczylo?Mnie mulilo strasznie długo... Nie. Mogłam nic ruszyc a wyrzygac sie nie mogłam... Straszne uczucie bo Tak jak piszesz wolałabym se rzygnac raz a dobrze. A tak od wszystkiego mnie odrzucalo.. żadnych zapachów nie. Mogło byc naokoło...
U mnie na 13stym nie rzygalam ani razu, ale mdlilo mnie bez przerwy od 7go tygodnia. I ciagle bylo mi slabo i mialam zawroty glowy. A potem nagle zniknelo [emoji4]Czyli na12 tyg sie nie skonczylo?![]()