Póki nie zobaczę bety i tak nie nastawiam się, aczkolwiek mam baaaardzo dobre przeczucie [emoji4]No to kobitko gratulujęto teraz ten test to tylko pro forma, rób nawet dzisiaj kochana [emoji6]
reklama
Jestem za. Jak byl cien cienia cienia to dzis może byc ewentualnie cien cienia lub cienNo to kobitko gratulujęto teraz ten test to tylko pro forma, rób nawet dzisiaj kochana [emoji6]
Ciagnijcie dobra passę . Najpierw @8mela3, pozniej @Ann89, teraz @Aghata 88 cos tworzy i bylabys Ty
No to ja po cichu dziękuję [emoji16] a po pracy zrobię test[emoji4]Jak we wtorek rano mialas cien cienia, @ dalej nie ma to nawet jak wieczorem zrobisz to juz beda dwie kreski porządne [emoji14]
Skoro byl cien to jest ciaza [emoji14]
Po cichu gratuluje [emoji6]
martoosia04
Fanka BB :)
Blado tzn był cień cienia cienia?3mamblciuki za jutrzejszy dzień.
Martusia do czwartku jeszcze 4 dni a naprawdę niewielu kobietom kreski pokazują się tyle dni przed terminem @, więc spokojnie słońce [emoji8] ja tam wierzę że będzie dzidziolek![]()
Nie cierpię tych apek... nie wiem zaś na kiedy mam się tej @ spodziewać. Apka ktorej zawsze używam pokazuje nawet @ na sobote [emoji23][emoji23][emoji23] więc chyba pozostaje mi czekać do konca świata na @. [emoji23]
Ale chyba jednak dzidziolka nie będzie, bo szyjka już średnio wysoko i średnio otwarta, więc @ idzie idzie.
Kaamilaaa
Stawiam ze od wtorku to juz dzis bedzie kreska [emoji6]Jestem za. Jak byl cien cienia cienia to dzis może byc ewentualnie cien cienia lub ciena moze juz slaba kreska??
[emoji7][emoji7] trzymajcie kciuki!Stawiam ze od wtorku to juz dzis bedzie kreska [emoji6]
Robisz???? Zmęcze Cie dziś[emoji7][emoji7] trzymajcie kciuki!
Bo wbrew pozorom testy ciazowe jak juz wiesz ze ciaza jest sa czyms pieknym%) ja bym mogla je jeszcze teraz robic heheNo to kobitko gratulujęto teraz ten test to tylko pro forma, rób nawet dzisiaj kochana [emoji6]
A ja się zastanawiam czy nie kupić kolejnego testu i nie zatestowac jeszcze jutro. Malina a śmiałam się z ciebie jeszcze kilka miesięcy temu [emoji23][emoji23][emoji23] tak to jest jak człowiek nie wierzy że będzie dobrze
Po 14, jak wrócę z pracy, zrobię bo mnie nakrecilyscie [emoji41]Robisz???? Zmęcze Cie dziś![]()
reklama
Kaamilaaa
Dawaj nam tu znać od razu [emoji6] bedzieszz jeszcze czerwcowka czy raczej juz lipiec ? [emoji14]No to ja po cichu dziękuję [emoji16] a po pracy zrobię test[emoji4]
Tez mialam szyjke nisko jeszcze na dwa dni i dzien przed testem a pamietasz jak pytalam w dzien kiedy testowalam ? [emoji14] wtedy byla juz wysoooko [emoji6] wiec szybko wszystko moze sie jeszcze zmienic [emoji6]nadal trzymam kciuki [emoji6][emoji110]Nie cierpię tych apek... nie wiem zaś na kiedy mam się tej @ spodziewać. Apka ktorej zawsze używam pokazuje nawet @ na sobote [emoji23][emoji23][emoji23] więc chyba pozostaje mi czekać do konca świata na @. [emoji23]
Ale chyba jednak dzidziolka nie będzie, bo szyjka już średnio wysoko i średnio otwarta, więc @ idzie idzie.
apki apkami ale Jak wiesz ile u ciebie trwa fl to bedziesz wiedziiala kiedy (nie)spodziewac sie @ [emoji6]