reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

@martoosia04 nie lam sie, znow testujesz za szybko [emoji6] serio to ze w poprzedniej ciazy juz o niej wiedzialas nie znaczy ze teraz tez tak szybko bedziesz wiedziec [emoji6] dziś masz ile ? 11dpo ? To przeciez moze byc za wcześnie [emoji6]
Ile to juz widzialam przypadkow gdzie dziewczyny robily testy przed terminem @ i bylo biało a tydzien później jak @ sie tyle spozniala to ledwo bylo widoczne ale byly || [emoji14]

No tak, 11dpo [emoji23]
To chyba to ogromne pragnienie dzidzi powoduje, że tak bardzo już bym chciała ten pozytywny test zobaczyć [emoji23][emoji23][emoji23] i jak mówiłam - cierpliwość to nie koja cnota [emoji23]

reklama
No tak, 11dpo [emoji23]
To chyba to ogromne pragnienie dzidzi powoduje, że tak bardzo już bym chciała ten pozytywny test zobaczyć [emoji23][emoji23][emoji23] i jak mówiłam - cierpliwość to nie koja cnota [emoji23]
A to pewnie że za wcześnie:* wiem, że niektórym wychodzą II kreski w 12 dniu po owulacji , a większości w terminie @ bądź po terminie. Musisz jeszcze chwilę uzbroic się w cierpliwość:)

No tak, 11dpo [emoji23]
Kochana przesle ci moze troche mojej cierpliwosci co ? [emoji6] 11dpo to moze byc za wcześnie na prawdę [emoji6] u mnie wyszedl test jakies 12dpo [emoji6] ale u wielu wielu dziewczyn wychodza dopiero po terminie @[emoji6] kolezanka tak jak ty testowala kilka dni przed @ i w terminie i bylo bialo no i zaczela plamic wiec cykl skreslila, a tydzien pozniej jak juz sie szykowala na owu i pila winko ktore normalnie uwielbia wtedy jej nie zasmakowalo i od razu poleciala robic test a tam cien cienia [emoji6] tydzien po terminie @ [emoji6] a teraz dzidzia ma niecaly miesiac [emoji6]

Kochana przesle ci moze troche mojej cierpliwosci co ? [emoji6] 11dpo to moze byc za wcześnie na prawdę [emoji6] u mnie wyszedl test jakies 12dpo [emoji6] ale u wielu wielu dziewczyn wychodza dopiero po terminie @[emoji6] kolezanka tak jak ty testowala kilka dni przed @ i w terminie i bylo bialo no i zaczela plamic wiec cykl skreslila, a tydzien pozniej jak juz sie szykowala na owu i pila winko ktore normalnie uwielbia wtedy jej nie zasmakowalo i od razu poleciala robic test a tam cien cienia [emoji6] tydzien po terminie @ [emoji6] a teraz dzidzia ma niecaly miesiac [emoji6]
Dziewczynka czy chłopiec? [emoji23] może płeć ma znaczenie [emoji23](wiecie, wmawiam sobie)

Dziewczynka czy chłopiec? [emoji23] może płeć ma znaczenie [emoji23](wiecie, wmawiam sobie)
Haha [emoji23] tak dziewczynka [emoji7]

Ja tez chce sobie wmawiac ze u mnie dziewczynka (tz jest przekonany ze na bank beda blizniaki albo trojaczki i oczywiscie dziewczynki[emoji23])i tak sie zastanawiam jak u nas [emoji173] byly tylko 12 i 14dc a owu pewnie w 16dc to moze jednak sie sprawdzi ze przed owu dziewczynka [emoji23][emoji7][emoji173]

Haha [emoji23] tak dziewczynka [emoji7]

Ja tez chce sobie wmawiac ze u mnie dziewczynka (tz jest przekonany ze na bank beda blizniaki albo trojaczki i oczywiscie dziewczynki[emoji23])i tak sie zastanawiam jak u nas [emoji173] byly tylko 12 i 14dc a owu pewnie w 16dc to moze jednak sie sprawdzi ze przed owu dziewczynka [emoji23][emoji7][emoji173]
U mnie najpierw owufriend pokazał, że owu była 11.10, a zaś po rejestracji na nowe konto, pokazał, że 10.10. Jednak jak patrzę na testy owu, to 10.10 wyszedłby pik, więc chyba owu byłaby później. No więc wychodziłoby na tego 11.10 - czyli boboseksy byłyby na dzień przed owu. Dla mnie najważniejsze, by w ogóle była ciąża, a potem będę się zastanawiała nad płcią :D

reklama
Do góry