martoosia04
Fanka BB :)
U mnie od czasu do czasu ból jak na @. Czasem kłucie jajników naprzemienne. I w sumie więcej nic się nie dzieje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 cykle za nami dopiero, zaczynamy 5 cykl, ale najmłodsi też już nie jesteśmy z M , a to nasza pierwsza dzidzia będzie [emoji173]A dlugo sie staracie ?
Wiem jak to wkurza kiedy juz jestes niemal pewna ze sie udalo bo @ sie spóźnia...a jednak przychodzi.. mialam tak w zeszle święta...@ spozniona 3dzień i juz bylam pewna ze dam tz piekny prezent pod choinkę, zatestowalam ale bylo bialo a wieczorem juz @...
Ale wkoncu sie uda, ja juz nie wierzylam ze nam sie bez pomocy lekarza uda a jednak, po roku staran wreszcie zaskoczylo [emoji6] wam tez sie uda [emoji8][emoji8]Od prawie tygodnia mam takie same schizy wiec wiem co czujesz... ale musi byc dobrze [emoji8]mnie tez cycki juz nie bola od kilku dni i tez bylam tym faktem przerażona
Wiesz ja jestem mloda i mimo to starania u nas trwaly rok... i w sumie po czesci to tez jakby nasza pierwsza dzidzia [emoji6] bo ja mam synka ale z poprzedniego zwiazku... jesli zalezy wam na czasie to nie trzymajcie sie tego ze niby rok stran to norma... zbadajcie podstawy zeby cokolwiek wiecej wiedzieć jak sie sprawy maja [emoji6]4 cykle za nami dopiero, zaczynamy 5 cykl, ale najmłodsi też już nie jesteśmy z M , a to nasza pierwsza dzidzia będzie [emoji173]
U mnie to samo...U mnie od czasu do czasu ból jak na @. Czasem kłucie jajników naprzemienne. I w sumie więcej nic się nie dzieje.
No właśnie nie zamierzamy się trzymać roku, jak do końca tego roku się nie uda, to od stycznia ruszamy na badania, póki co w tym cyklu spróbujemy [emoji173]co 2 dni, zobaczymy, może tak się uda.Wiesz ja jestem mloda i mimo to starania u nas trwaly rok... i w sumie po czesci to tez jakby nasza pierwsza dzidzia [emoji6] bo ja mam synka ale z poprzedniego zwiazku... jesli zalezy wam na czasie to nie trzymajcie sie tego ze niby rok stran to norma... zbadajcie podstawy zeby cokolwiek wiecej wiedzieć jak sie sprawy maja [emoji6]
Ja mysle ze bede tak samo schizowac jak ty i czasem se mysle czy nie oszaleje,tym bardziej ze moj synek ma rozne problemy rozwojowe i chcialabym normalnie rozwijajace sie dziecko drugieDziewczyny schizuje. Czekałam na dwie kreski, teraz czekam na wizytę, na której się dowiem czy ciąża jest we właściwym miejscu, potem czekanie na bicie serca. Staram się nie nakręcać, podejść na chłodno, ale nie mogę. Chciałabym , żeby się udało....
Wiecie kiedyś chciałam mieć 3-4 dzieci, ale jeśli będzie mi dane mieć dwójkę zdrowych, to na trzecie już się nie zdecyduje. Dla mnie ciąża to jeden wielki stres.
Dziewczyny schizuje. Czekałam na dwie kreski, teraz czekam na wizytę, na której się dowiem czy ciąża jest we właściwym miejscu, potem czekanie na bicie serca. Staram się nie nakręcać, podejść na chłodno, ale nie mogę. Chciałabym , żeby się udało....
Wiecie kiedyś chciałam mieć 3-4 dzieci, ale jeśli będzie mi dane mieć dwójkę zdrowych, to na trzecie już się nie zdecyduje. Dla mnie ciąża to jeden wielki stres.
Chcę iść w pn lub śr. Wiem, że wcześnie, ale w poprzedniej ciąży w piątym tyg już miałam problemy, więc chcę teraz iść wcześniej. Chociaż porozmawiac, poradzić się, może uzna, że teraz tez powinnam brać progesteron.Kochana twoje obawy są jak najbardziej naturalne. Każda z nas je przechodzi. Na pewno będzie wszystko w porządkutrzymam za to kciuki. A kiedy wizyta?
I schizuje się przez całe 9 miesięcy. Najpierw czy serce bije, potem każde usg, poród itd.Ja mysle ze bede tak samo schizowac jak ty i czasem se mysle czy nie oszaleje,tym bardziej ze moj synek ma rozne problemy rozwojowe i chcialabym normalnie rozwijajace sie dziecko drugie