reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

.... jeszcze dwa glebokie oddechy wezme....
troszke mi juz lepiej :sorry:

jolie super foteczki, dzieki:tak::-D:-D :-D Brzusio no no ... niczego sobie, malenstwo chyba jak u mnie kazale bedzie ;-)
bira kochana gratuluje raz jeszcze :-D

dobra kochane ide dokonczyc w koncu ten obiadek... mezus juz marudzi ze glodny... Posmutanialam jakos... bede pozniej jak cos :-(

reklama
o masakra a ja pojechałam po wyniki moich siuśków Laski jakie korki to mam dosc...sie zmeczyłam jakbym jechała z 1000 km!!!!!!!!!!masakra!!!!!!!!!!wszyscy sie drą trąbią jadą 5 na godzinę ja piernicze...a do tego jeszcze nauki jazdy!!!!dali by sobie dzisiaj już spokój masakra jestem zła!!!!!!

bira...najszczersze gratulacje dla dumnych Rodziców dorodnej córeczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Inguś Kochana witamy po tej stronie brzuszka!!!
524607eqav5.jpg

o rajku mamcie ale się objadłam plackami...........nie mam siły ide się położyć.........

buziaki kochane mamcie i brzuszki:-)
pewnie już kolorowych snów:-) bo ja to padne znając mnie:-)

jolie co do imprezy to ja pisze sie zawsze:tak::-)

ehhh nie dotarlismy dzis z mezem do kina, wrocil zmeczony dopiero po pracy , jutro idziemy:tak:

BIRA GRATULUJE CORCI!!!!!!!!:-):-):-):-)

Larvunia wspolczuje tych poprzednich wlascicieli:no:

elbra nie zalamuj sie;-) wiesz.... podobno wojny i porodu jeszcze nikt nie przewidzial wiec moze lekarz nie ma racji:tak:

reklama
Bira, Anineczko najserdeczniejsze gratulacje

Juz Wam pisze co u mnie..
otoz wczoraj pojechalismy do innego lekarza, pracujacego w szpitalu - coby ewentualnie obgadac jakas strategie, jak maluszek nie urodzi sie w dopuszczalnym terminie - wczoraj minal termin wedlug OM...
no i zbadal mnie... zrobil USG... a potem powiedzial, ze konczymy ciaze... ze patrzac na mnie daje mi 15% ze bym urodzila sama... maluszek jest duzy i zrobi mi c.c.
chcial mnie wcisnac na dzis, ale nie daloby rady - no i jeszcze badania... wiec jutro rano na czczo na oddzial, a w piatek najprawdopodobniej c.c.

och, tu sie ciesze... bo juz zero stresu i czekania, a tu sie boje... ojoj, tak ze mnie panikara... no i wiem, ze c.c. bedzie robil on - no chyba, ze zlamie noge i go nie bedzie - jak sobie zazartowal...

takze prosze trzymajcie kciuki, pa,pa:tak::tak::tak:

Do góry