Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co do palenia to ja rzucilam pol roku przed zajsciem w ciaze w miedzy czasie zdazalo sie zapalic jednego czy dwa na imprezie ale w ciazy ani jednego.
Wiecie co tez mnie czasem kusitzn mam ochote - ale wiem ze nie zapale bo nie zrobie tego mojemu dziecku.
Moj maz pali naszczescie na balkonie, a ja gonie kazdego kto tylko odwazy sie zapalic w mojej obecnosci- nawet na powietrzu:-) zrobilam sie straszna pod tym wzgledem- no coz mowi sie ze ci co rzucili palenie sa najgorszymi pogromcami palaczy;-)i chyba to sie sprawdza w moim przypadku
![]()
a moze zaczne udawac ze mam skorcze i szybko sami odjada?? hie hie hie hie...
nie no tak powaznie to ja obcych tu niechce!

Bira:
"Inga już na świecie od 14:25. Waży 3500 i ma 58 cm. Jest prześliczna."
Gratuluję Anineczce i Birze ich szkrabów po drugiej stronie brzuszka!!!
a propo fotek to gdzie je mozna obejrzec i wkleic? moze tez sie zdecyduje :-) ostatnio jak bylam u poloznej to powiedziala ze mam idealny rozmiar brzuszka

jak na zlosc nie moglam sie z nowu polaczyc z netem!!! gggrrrr
Najpierw gdy sie wprowadzalismy tu mowili ze to co w kuchni razem z meblami nam zostawiaja...wiec looz, cieszylam sie bo duzo szkla nam zostawili itp a tu klops, dzis przyjechali i chca odzyskac swoje szklo
no tak sie nie robi!! oczywisciwe oddalam im wszystko bo nie moje i tak , no ale tak sie nei robi!!! Gosc zaczol krecic ze nawet MOJE garnki sa jego... no myslalam ze mu oczy wydrapie
ehhh zenerwowana jestem...musz ochlonac dopiero co soebie poszli....