justys0702
Fanka BB :)
Mam tak samo. Choc u nas jest juz po kurzu. Zosfaje tylko malowanie i kładzenie paneli. Ale moj Maz zabiera sie za to jak dlugi czas.Strasznie tego nie lubie. Jak slysze remont to dostaje sraczki.
Pelno kurzu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam tak samo. Choc u nas jest juz po kurzu. Zosfaje tylko malowanie i kładzenie paneli. Ale moj Maz zabiera sie za to jak dlugi czas.Strasznie tego nie lubie. Jak slysze remont to dostaje sraczki.
Pelno kurzu..
U mnie moj sam sie za to zabiera a mi zostaje sprzatanieMam tak samo. Choc u nas jest juz po kurzu. Zosfaje tylko malowanie i kładzenie paneli. Ale moj Maz zabiera sie za to jak dlugi czas.
Ojej duzo zdrowka dla was kochana. Fajnie ze macie wsparcie w mamie.Hejka. Ja się nie odzywam bo kuźwa jakiegoś pecha mamy. Teraz Mi plecy wysiadły i chodzę na rehabilitację. Niestety jest podejrzenie, że mam to samo co mąż. Teściowa u Nas jest i opiekuje się młodym bo Ja ledwo chodzę nie mówiąc już o dźwiganiu Adasia. Ale na szczęście Adaś chociaż zdrowy z Nas wszystkich. Siada raczkuje i wszędzie Go pełno [emoji4][emoji4][emoji4]Zobacz załącznik 910489Zobacz załącznik 910490Zobacz załącznik 910491
A jak tam w nowej pracy???Ojej duzo zdrowka dla was kochana. Fajnie ze macie wsparcie w mamie.
Adas slodziak
Kochana na kiedy masz termin??Mam tak samo. Choc u nas jest juz po kurzu. Zosfaje tylko malowanie i kładzenie paneli. Ale moj Maz zabiera sie za to jak dlugi czas.
Bardzo duzo pracy. Zbyt malo ludzi. Jestem tam 4 miesiac a w listopadzie dostane 2 tyg urlopu <3A jak tam w nowej pracy???
O kurna[emoji53]Bardzo duzo pracy. Zbyt malo ludzi. Jestem tam 4 miesiac a w listopadzie dostane 2 tyg urlopu <3
Wiadomo kasa wieksza.. kierownik nie jest nowy i straszny nygusO kurna[emoji53]
A chociaż doceniają ludzi?