reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wiesz co przy ciąży z córką miałam podobnie. Też zero objawów a się okazało że są dwie kreski. Jak to się mówi brak objawów to też objaw :) życzę Ci tego żeby te cienie na testach się nie mylily.
Hehe mam nadzieje że trzecia ciaza to właśnie bedzie dziewczynka bo mam 2synow a podobno mam mieć córkę tak mi wywróżono;););)

A probowalas dodatkowo z Clo? U mnie to naprawilo cykle :) tak jakby gospodarka hormonalna weszła na właściwe obroty...

Ale jestem choraaaa... No pięknie! [emoji13] jeszcze mi tego brakowało.. Czy to może objaw ciażuniowy ? [emoji3]
Współczuję , dużo zdrówka! Może i objaw ciążowy [emoji5]
Dziewczyny u mnie pojawiła się z rana krew kuuuuurde :(o 8 dzwonię do lekarza czy mogę podjechać nie wiem czy to @ 5 dni po terminie czy coś się złego dzieje :baffled:
Trzymam kciuki mocno za Was [emoji110] Oby to nic poważnego, czekamy na wieści. Bądź dobrej myśli Kochana [emoji8]
U mnie dziś 27dc niby 13dpo temperatura na stałym poziomie, nie spada ale dziś w nocy obudził mnie ból podbrzusza jak na @ myślałam że przyszła ale nie i póki co jej nie ma ból trochę ustal ale czuję się typowo jak na @..... Chyba będę w pracy biegać i sprawdzać czy już jest.... I niedługo 12cs trzeba będzie rozpocząć....
Oby nie.. A ile zostało do @ ?
Dzień dobry drogie Panie. Testującym tylko dwóch kresek życzę a tym w trakcie @ lekkiego dnia ;)

U mnie już tyle o ile. Dziś 3dc. Przyszedł nowy kwas foliowy.

Dziewczyny progesteron bada się tylko w określonym dniu cyklu?
Najlepiej badać między 21-23 dc [emoji6]
Hej ja to albo jestem głupia ślepa lub nie wiem co znowu zrobiłam test i widze cień drugiej od samego początku albo trafiłam na takie testy albo coś jest ale jeszcze wcześnie co prawda ten test tez ma 25 a nie 10 no ale nie wiem i teraz powiedzcie mi co mam zrobić przerwac duphaston czy brać dalej nawet jak poszlabym na bete to wynik bede miala dopiero w poniedzialek bo tu u nas tak jest wiec teraz nie wiem co robić....
Oby ten test jednak się nie mylił i to była fasolka !! A może skonsultuj się z lekarzem co z tym dupkiem... Albo jak możesz idź dzisiaj do apteki kup test czułości 10.. No i odczekaj troszkę z piciem i zrób.. Jak na 25 wychodzą cienie to według mnie na 10 mimo , że nie robiony z rana wyjdzie i będziesz wiedzieć co robić dalej

reklama
Współczuję , dużo zdrówka! Może i objaw ciążowy [emoji5] Trzymam kciuki mocno za Was [emoji110] Oby to nic poważnego, czekamy na wieści. Bądź dobrej myśli Kochana [emoji8] Oby nie.. A ile zostało do @ ? Najlepiej badać między 21-23 dc [emoji6] Oby ten test jednak się nie mylił i to była fasolka !! A może skonsultuj się z lekarzem co z tym dupkiem... Albo jak możesz idź dzisiaj do apteki kup test czułości 10.. No i odczekaj troszkę z piciem i zrób.. Jak na 25 wychodzą cienie to według mnie na 10 mimo , że nie robiony z rana wyjdzie i będziesz wiedzieć co robić dalej
Sama nie wiem co robić trudno zobaczymy jak mam byc to bede a jak nie to @przyjdzie i moze uda sie nastepnym razem;)

Do góry