Hej dziewczyny, u mnie 1 dc [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny, u mnie 1 dc [emoji17]
Wkońcu się uda[emoji6] Oby ten był szczęśliwy!Hej dziewczyny, u mnie 1 dc [emoji17]
O w moim wieku34 lata zapomniałam dopisać [emoji16]
Jeden miesiac....Z pierwszym ile się zeszło zanim zaskoczyło ?
Nie fajnieHej dziewczyny, u mnie 1 dc [emoji17]
Dziwne jest to że z pierwszym taki express a drugie dziecko tyle czasu się nie udaje zawsze mnie to zastanawiałoJeden miesiac....
Noo,niby pcos,to bylo juz 8 lat temu,wiek tez pewnie cos tam robi.Dziwne jest to że z pierwszym taki express a drugie dziecko tyle czasu się nie udaje zawsze mnie to zastanawiało
A ja cudnie zaczelam weekend,pomagalam w domu panu oproznic zbiornik z goraca woda,nagle cos puscilo ,woda wszedzie,maz poszedl po pieniadze, przytachalam plastikowy kosz na smieci zeby tam przelewac ale tez sie zrobilo juz pelno i musialam oproznic,i przeciagnelam do lazienki i chcialam podniesc by wylac do wanny i cos mi w plecach poszlo,jakis miesien,i tak boli ze nie moge chodziczginac sie nic,leze jak rozjechana na lozku...w pracy musialm wziasc wolne.a i nawet cieplej wody nie mamy przez weekend.masakra.juz o kosztach nie wspomne...
Ja nie mam jeszcze w ogólne dzieci i też nie zaskoczyło w 1csDziwne jest to że z pierwszym taki express a drugie dziecko tyle czasu się nie udaje zawsze mnie to zastanawiało