reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha - świetne fotki :) Widac, że imprezka się udała :)) A co Majka dostała w prezencie?
Ja też widzę wszystkie Twoje suwaczki i zdjęcie w podpisie.

Co do Sylwka to my jeszcze nie mamy sprecyzowanych planów - ale mamy nadzieję, że gdzieś wyjedziemy, bo to nasza rocznica slubu przy okazji, w tym roku trzecia będzie ;-):tak:

reklama
Witajcie!

Pogoda do bani... Kuba śpi... ja juz po zakupkach i po kawusi...

Ewcia dużo zdrówka dla Ciebie i Mateuszka!!!

Iwonka2006- brzuszek masz śliczny, ale faktycznie jak na 12 tydz. to całkiem spory, ja pamietam jak nie mogłam sie doczekac kiedy mi wywali i tak do 6 m-ca czekałam, wcześniej nic nie było widac... Dużo siły Ci życzę!!!

Vici- przyjmij najserdecznijesze zyczenia urodzinowe

Pycha zdjęcia impreskowe super, ale to ostatnie jest urocze

od tej srody zaczyna sie na tvn "Blade" tylko ze bardzo pozno bo po 23 i nie wiem czy obejrze a ten film jest swietny:tak:
Oj tak Blade jest super.. ale szkoda ze tak późno, o tej porze to już śpię? A to 3 części będą dzień po dniu? bo nie wiem?

. I dobry jest film " oszukac przeznaczenie" :tak:
Ten tez wymiata... ale jak widze na ulicy samochód ciężarowy z belami drewna to mam stracha po tym filmie... pamiętasz na początku drugiej części?

no on jest super,,,tera zpodobno wesżła nowa częśc...zajefajny,,

a oglądąłaś Piłe?
Piła tez jest super, taki poschizowany, ale jak zobaczyłam pierwsza część (bo ta mi się najbardziej podobała, bo są 3 albo 4 juz nie pamietam) to stwierdziłam, że osoba która wymyśliła scenariusz do tego filmu musiał być chora psychicznie:tak:

a czy amcie jakieś plany na sylwestra??
a122.gif
Ja mam... łóżkowice pod kołdrowicami... mąż pewnie będzie miła służbę... buuu... tak jak rok temu...

Dziewczyny ja dzis jestem w szoku:-) moja Natalka wysprzatala mieszkanko:szok: cale:tak:
Iwonka super, ale masz dzielną córkę:tak:

Witam w przerwie przygotowan wpadlam i dziekuje wszystkim za zyczonka:-)
Iwonka fajny brzusio
Pycha fajne foteczki i torcik ladniutki
teraz zmykam bo jeszcze mycie glowy mnie czeka,prasowanko i obiad hoho a imprezka na 16 wiec malo juz czasu papa moze jeszcze wpadne wieczorkiem zobacze jak bede zmeczona hehe

Oj tak Blade jest super.. ale szkoda ze tak późno, o tej porze to już śpię? A to 3 części będą dzień po dniu? bo nie wiem?

nie co tydzien w srody pierwsza czesc juz w ta srode :tak:

Dziewczyny ja juz wiem czemu Natalka taka pomocna sie zrobila.Zapytala czy Mikolaj widzi ze ona jest grzeczna i ze pomaga mamie, bo jak widzi to napewno przyniesie jej to co chce:-p. Swoja droga to slodkie ze moje dziecko ciagle jeszcze wierzy w Mikolaja:-D:-D

ELISABETH moj Kubus tez spi chyba sie chlopcy umowili na popoludniowa drzemke;-):laugh2::laugh2::rofl:

Dziewczyny ja juz wiem czemu Natalka taka pomocna sie zrobila.Zapytala czy Mikolaj widzi ze ona jest grzeczna i ze pomaga mamie, bo jak widzi to napewno przyniesie jej to co chce:-p. Swoja droga to slodkie ze moje dziecko ciagle jeszcze wierzy w Mikolaja:-D:-D

ELISABETH moj Kubus tez spi chyba sie chlopcy umowili na popoludniowa drzemke;-):laugh2::laugh2::rofl:
Ale to było urocze...

Kuba pewnie zaraz się obudzi bo juz półtorej godziny śpi... a mi się nie chce od kompa odejść i obiad sobie zrobić...

reklama
Do góry